Τρίτη 15 Μαΐου 2018

H AΣΚ δεν υποτάσσεται σε κανέναν...μόνο «λιγουλάκι» στην εργοδοσία...Πειράζει;

Έβγαλε ανακοίνωση η ΑΣΚ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ με την οποία απευθύνει δριμύ κατηγορώ σε όσους δεν δέχονται τη συνεργασία μαζί της .Και εξέδωσε την ανακοίνωση   γιατί ενώ ψάχνει συνενόχους (αυτη  και το δεκανίκι της )  δεν βρίσκει  όπως σχεδίαζε αρχικά, ώστε  να μπορέσει να  δώσει την εικόνα της καθολικής υποταγής των μελών της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  στην εργοδοσία.Και αυτό δεν το άντεξε φαίνεται..
Το μήνυμα που θέλησαν να εκπέμψουν ήταν αυτό που έχουν σχεδιάσει  εδώ και καιρό αλλά στο θίασο που έστησαν δεν συμμετείχαν  όσοι υπολόγιζαν..(εκτός από τους αναμενόμενους   συνδικαλιστικούς  κομπάρσους  της ΕΝΟΤΗΤΑΣ πανελλαδικά.)

Η ΑΣΚ  ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ έκλεισε τα μάτια σε όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούσαν την κίνηση σε όλη την πορεία της.Από την ιδιωτικοποίηση έως και σήμερα ο μόνος αγώνας που έκανε με μεγάλο  ζήλο ήταν αυτός της αναστολής των κινητοποιήσεων του σωματείου της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η ΑΣΚ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ως απολύτως ψηφοθηρική παράταξη αποδέχθηκε τις πολλαπλές ταχύτητες στους εργαζόμενους,τις άθλιες συνθήκες εργασίας των μελών του σωματείου,τους ξυλοδαρμούς,τις απειλές, τους τραυματισμούς των συναδέλφων στα τρενα,
Η ΑΣΚ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ  ως απολύτως ψηφοθηρική παράταξη  υποσχέθηκε τα παντα σε όλους  και ειδικότερα στους μεταταγμένους  στους οποίους έπαιξε το πιο ύπουλο και ποταπό παιχνίδι πίσω από την πλάτη τους.
Η ΑΣΚ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ μιλάει για αυτόνομη συλλογική δράση και  όχι σε παράδοση των διαπραγματεύσεων !!!! για την συλλογική  σύμβαση στην ΠΟΣ  εν λευκώ και χωρίς όρους!!
Αλήθεια στην προηγούμενη συλλογική σύμβαση η ΑΣΚ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ και το προηγούμενο  συλλογικό -αντιπροσωπευτικό προεδρείο της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ τι έπραξαν;Είχαν παραδώσει την σφραγίδα του σωματείου στην ΠΟΣ;Πως υπέγραψαν την σημερινή σσε;
Η ΑΣΚ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ έχει ή δεν έχει εκλεγμένα μέλη στην ΠΟΣ αλλά και στο προεδρείο της;

Όσον αφορά το δεκανίκι  της με την μηδενική πολιτική θέση το μονο που έκανε ήταν να τρέξει να αρπάξει την καρέκλα  που τους είχαν υποσχεθεί στην γραμμή της..εκ-κίνησης των εκλογών.Ακριβώς όπως έκανε   και ο μέντορας τους στην έλξη που υποταγμένος μπήκε στο προεδρείο όπως του το παραχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα τον διέσωσε με ..μεταγγιση.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Οι ίδιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα ψέματα τους και αυτή την φορά δεν θα μπορούν να κατηγορήσουν κανέναν.Δεν θα μπορούν να κατασκευάσουν κανένα εχθρό.Δεν θα μπορούν  να κρυφτούν πίσω από αυτα που υποσχέθηκαν και κυριότερα θα έχουν την απόλυτη  ευθύνη αυτών που θα φέρουν για τους εργαζόμενους...

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ