Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Eπιστολή του συναδέλφου από την κίνηση Γ. Νταβέλη προς την ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ρέντης 16 - 5 - 2018
ΠΡΟΣ : ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Συνάδελφοι ,


  Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να  δώσω πολλά συγχαρητήρια στο σωματείο μας γιατί με σθεναρές πιέσεις και ατράνταχτα επιχειρήματα κατάφεραν την ΔΑΔ να αποσύρει την εγκύκλιο της.Μια εγκύκλιο  που σαφώς όριζε την επιλογή της άσκησης των καθηκόντων του προισταμένου ή του συνδικαλιστή.

    Φρονώ ότι με τα ίδιο σθένος και ωριμότητα το ίδιο σωματείο να φροντίσει να καταλάβει η αρμόδια διεύθυνση  ότι οι αμαξ. 600-601 έιναι άκρως επικίνδυνες να  κυκλοφορούν επανδρωμένες μόνο με δύο άτομα.Αλήθεια υπήρξε αποτέλεσα σε κάποιο από τα εξώδικα για την ορθή επάνδρωση των αμαξοστοιχιών και αν ναι ποιο είναι;

    Ευελπιστώ ότι, επίσης με το ίδιο σθένος και την ίδια αμεσότητα, να φροντίσει ώστε το ήδη  εκπαιδευμένο προσωπικό  να τοποθετηθεί επιτέλους στα κύρια καθήκοντα του,αφού οι αποσπασμένοι συνάδελφοι έφυγαν και φεύγουν με σκοπό να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους.

   Από σήμερα και μέχρι και τις 20/06/2018, ημερομηνία έναρξης των θερινών αδειών, πιστεύω  ότι είναι εύλογο χρονικό διάστημα ,εφόσον ενεργήσει με το ίδιο σθένος και την ίδια ταχύτητα ,ούτως  ώστε οι συνάδελφοι θα έχουν πλέον του ενός μηνός για να εξοικοιωθούν στις κοντινές διαδρομές.

   Ευελπιστώ ότι οι προσδοκίες μου θα ευοδωθούν και ότι θα δράσουν ακαριαία όπως άριστα έπραξαν  στην περίπτωση της εγκυκλίου της ΔΑΔ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ
Συνοδός Αμαξ/χιών
Α.Μ 105329