Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η λυκοσυμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΟΤΗΤΑΣ πήρε σάρκα και οστά και στην ΠΕΠ-ΤΡΑΝΟΣΕ

Μετά τον γάμο ΣΥΡΙΖΑ -ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην ΠΕΠΕ ήρθε και η  ώρα της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στην ΠΕΠΕ η συνεξέλιξη  ,η αυτοδύναμη παράταξη της εργοδοσίας αφού κράτησε στην ζωή τους ακραίους νεοφιλέδες  της ΕΝΟΤΗΤΑΣ  με ...μετάγγιση ,τους παραχώρησε και θέσεις στο προεδρείο για να συνεχίσουν ΜΑΖΙ το θεάρεστο έργο της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των εργοδοτών.Φάνηκε το πως θα πορευθούναπό την δίωρη στάση για το Άδενδρο αλλά  και από την επιστολή  χάδι που έστειλαν στην διοίκηση για το θέμα των συνδικαλιστών -προισταμένων.)Μόνο συγγνώμη δεν ζήτησαν στην διοίκηση  για την ενόχληση ).Κατά τα άλλα ...πρώτα ο μηχανοδηγός !!!

Στην ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ο γάμος ενισχύθηκε με την συγκρότηση προεδρείου με  τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές της ΑΣΚ και της Ενότητας στην κίνηση ..ή  αλλιώς εκ-κίνηση.
Προεκλογικά οι δυό τους προεξοφλούσαν την μετεκλογική τους συνεργασία με πνεύμα συνεργασίας και αγάπης για την εργοδοσία..με το ψηφίζεις τον έναν και παίρνεις και τον άλλο ως δώρο..
Βέβαια το ότι ένας ένας οι μεταταγμένοι της κίνησης  επιστρέφουν στο δημόσιο την επομένη των εκλογών και μαζί με τις αποσκευές τους αποστέλλονται και οι αιτήσεις που είχαν κάνει για να παραμείνουν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ώστε να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα είναι μια μικρή λεπτομέρεια που θα εξεταστεί κάποια στιγμή μετά τα ...κουφέτα..
Νομίζουμε ότι οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ και οι ακραίοι φιλελέδες του Μητσοτάκη ταιριάζουν γάντι στις εργοδοσίες παντού σε όλη την Ελλάδα.Δεν βρίσκετε;

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ