Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Σχετικά με την αναστολή της στάσης της ΠΟΣ για την πώληση της ΕΕΣΣΤΥ

Θα θέλαμε να μάθουμε την άποψη που εξέφρασαν οι παρατάξεις  σχετικά με την αναστολή της  στάσης εργασίας για την πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.
Θα θέλαμε να μάθουμε από το ΔΙΚΤΥΟ σιδηροδρομικών αν ήταν υπερ ή κατά της αναστολής της στάσης.
Θα θέλαμε να μάθουμε αν το δεκανίκι του ΔΙΚΤΥΟΥ η παράταξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ήταν υπέρ ή κατά της αναστολής της στάσης εργασίας για την πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.
(Για το ξεπούλημα ξέρουμε τι λέει η ΕΝΟΤΗΤΑ καθώς θεωρεί την ΕΕΣΣΤΥ «τρύπια σκέπαστρα» που θα την σώσει..  από τον ευατό της ο ιδιώτης.!!Για τέτοια κατάντια εργοδοτισμού μιλάμε)

Η μοναδική ξεκάθαρη άποψη που γνωρίζουμε  ήταν αυτή του ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών που ήταν κατά της αναστολής της στάσης.Όπως την ίδια άποψη έχει και η ΣΥ.Π.Ε.
Να μας πει και η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚ την άποψη  που εξέφρασαν για την αναστολή της στάσης εργασίας.

ΥΓ..αποτελει τραγέλαφο η νουθεσία  προς την ΠΟΣ   των εργοδοτικών συνδικαλιστών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι οποίοι  σιώπησαν στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και είναι αυτοί που προκήρυξαν  κινητοποίηση που έτριξε η γη  με 2 ωρη και μόνο τοπική στάση εργασίας για το Άδενδρο που στοίχισε 3 ζωές.
Αποτελει ιλατραγωδία να εγκαλούν την ΠΟΣ  επειδή έχει κακές σχέσεις με την εργοδοσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυτοί που ξημεροβραδιάζονται στον προθάλαμο της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.(Οι έχοντες καλές σχέσεις με την εργοδοσία κατάφεραν να υπογράψουν να δουλευουν οι εργαζόμενοι 9 ημέρες συνεχόμενα και να φτάνουν ακόμα και τις 18 ημέρες χωρίς ρεπό).Έτσι φροντίζουν για το καλό όλων μας

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ