Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Aνακοίνωση ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ



ΔΑΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
 
Αθήνα, 2/5/2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,
Σχετικά με την ένσταση που κατατέθηκε από τη ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους συναδέλφους που ήρθαν με απόσπαση καιτη συμμετοχή τους στις εκλογές του Σωματείου μας θέλουμε να τονίσουμε ότι:
α) Η ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμφώνησε στο Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους, καθότι υπήρχε διαβεβαίωση ότι οι συνάδελφοι θα μεταταγούν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ πριν την ιδιωτικοποίησή της κάτι που φυσικά δεν έγινε και σήμερα βρίσκονται στον αέρα.
β) Βάση των τελευταίων εξελίξεων, οι υπηρεσίες από όπου ήρθαν οι συνάδελφοί μας τους ζητούν εγγράφως να επιστρέψουν στην εργασία τους αλλιώς θα αντιμετωπίσουν την απόλυση.
γ) Κατανοούμε απόλυτα την αγωνία ορισμένων να κερδίσουν την εκλογική διαδικασία όπως – όπως, με παρατυπίες ή ενδεχομένως με διπλοψηφίσαντες (ΑΔΕΔΥ & ΓΣΕΕ) αλλά οφείλουν να κατανοήσουν και αυτοί τους όποιους κινδύνους ακύρωσης των εκλογών του Σωματείου μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι συνάδελφοι καταλαβαίνουν ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις της κυβερνητικής συνδικαλιστικής παράταξης ήταν κούφιες.
Αντί να απολογηθούν στους συναδέλφους για τη μη ολοκλήρωση της διαδικασίας μετάταξής τους πανηγυρίζουν για την…ψήφο τους.
Αυτή είναι και η διαφορά μας.
Η ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ βλέπει ως συναδέλφους εργαζόμενους τους αποσπασμένους και όχι σαν κουκιά που θα αυξήσουν τις δυνάμεις της.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ