Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αυξήσεις στα εισιτήρια..Αυτή η νέα εποχή που φέρνει η ιδιωτικοποίηση

Μετά τις φιέστες  στη ΔΕΘ ήρθε η σκληρή πραγματικότητα να κατακρυμνήσει τον μύθο της νέας εποχής για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το καλημέρα..
Η τεχνολογία και η ευκολία μπορεί να είναι καλοδεχούμενη   στην έκδοση εισιτηρίων αλλά κάποιοι ξέχασαν να πουν ότι ..πχ καταργήθηκε η έκπτωση του μετ επιστροφής ,καταργήθηκαν εκπτωτικές κάρτες  ,κατέβηκαν τα ηλικιακά όρια για τις εκπτώσεις στους φοιτητές μαζί με πολλά άλλά που είδαμε στην  εγκύκλιο που απέστειλε η διοίκηση στον κλάδο της κίνησης.

Η Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρουσίασε μεν στην ΔΕΘ το ηλεκτρονικό εισιτήριο στον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είναι και αυτός που την πούλησε στους Ιταλούς ,αλλά ξέχασε να αναφέρει την νέα πολιτική τιμών.
Όπως ξέχασαν να το αναφέρουν  και οι εκπρόσωποι του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού  στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,οι διάφοροι αντιμνημονιακοί και μνημονιακοί βαστάζοι του συτήματος ,αυτοί που έβλεπαν μπροστά,αυτοί που έσκυβαν μονίμως,αυτοί που έγλυφαν εκεί που έφτυναν,αυτοί που δάγκωναν το χέρι που τους τάιζε,αυτοί που σου έλεγαν να δουλέψεις για να μην δουλέψουν,αυτοί που την αντίδραση την  λένε γραφικότητα  ,αυτοί που η αντίθετη άποψη τους είναι ενοχλητική ,αυτοί που αγάπησαν μια καρέκλα πιο πολύ και από την ζωή τους  και πολλοί άλλοι.
Η έκπληξη στα μάτια των επιβατών μόλις ακούν την νέα πολιτική τιμών και εκπτώσεων διαδέχεται από οργή.Κάποιοι  τους έλεγαν ότι με τον ιδιώτη καλύτερα;Που είναι αυτοί που τους τα έλεγαν;  Γιατί είναι άφαντοι;Μάλλον Θα μετράνε τα 30 αργύρια των κόπων τους .Τόσο κόπο έκαναν για να τα ξεπουλήσουν όλα.Τόση ελπίδα πούλησαν.Τόσα μνημόνια έσκισαν.
Τι; Δεν είναι έτσι;

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ