Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Eπιλεκτική διαχείριση από τον προγραμματισμό διάλυσης της εργασίας στο ΜΑΙ


Για πολλοστή φορά  οι κύριοι του προγραμματισμού  διάλυσης της εργασίας δείχνουν τον κακό τους ευατό με  την εμπάθεια τους απέναντι  σε πρόσωπα και  πράγματα.
Αδιαφορία σε αιτήματα μηχανοδηγών,αναφορές που καθονται στο αναφορείο για μέρες,εγκεκριμμένα αιτήματα που τα ''ξεχνάνε'',αναφορές για ρεπό  τα οποία τελικά δίνονται την προηγούμενη ημέρα και όχι την ζητούμενη, κενές υπηρεσίες,μόνιμοι στον προαστιακό που δεν ξέρουν πως είναι το μηχανοστάσιο,προγραμματισμός με 3  υπηρεσίες εφεδρείας-ελιγμών  το εξάμηνο!! για μερικούς της παρέας,προγραμματιμός με 2 διανυκτερεύσεις το εξαμηνο  επίσης για εκλεκτούς της παρέας αλλά μέχρι και 3 διανυκτερεύσεις την εβδομάδα!!! για τους υπόλοιπους..(μια ολόκληρη εβδομάδα  δηλαδή στα ξενοδοχεία για τους υπόλοιπους)

Μόνιμοι στην Χαλκίδα  ενώ άλλοι λιώνουν στο πάνω κάτω.
Προκλητικοί μέχρι το κόκκαλο παίζουν με την οικογενειακή ηρεμία και το μεροκάματο των μηχανοδηγών αλλά  παίζουν και  με το μερίδιο στην κούραση...
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε με τον   πρόσφατο  εβδομαδιαίο προγραμματισμό εργασίας  και τις άδειες του προσωπικού  όπως τις προγραμμάτισαν.
Η καλοκαιρινή άδεια είναι μόλις 11 ημέρες για τον καθένα.
Συμφωνούμε εμείς  με τις 11 ημέρες ;ΟΧΙ -ΟΧΙ -ΟΧΙ -ΟΧΙ

Όμως όταν οι 11 ημέρες ισχύουν για την απόλυτη  πλειοψηφία των μηχανοδηγών πως μπορεί για μερικούς να ισχύουν άλλα;
Δεν μπορεί κύριοι του προγραμματισμού διάλυσης  να δίνετε κολλητα ρεπό και  άδεια μόνο στους κυρίους της συνεξέλιξης  όταν  αυτό δεν το κάνετε για τους υπόλοιπους μηχανοδηγούς..

Δεν μπορεί ο προγραμματιςμός εργασίας να λειτουργεί ως φέουδο της  παράταξης σας  
Δεν έιναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό το να παραδίδει χαρτάκι  με τον προγραμματισμό 10ημέρου  βοηθός για  τις βάρδιες που  επιθυμεί και να κανονίζει και τα ρεπό τρίτου!!!

Αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ