Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη μας για το προταθέν κύκλωμα

Είναι πολύ μεγάλη η αίσθηση που προκάλεσε η αποκάλυψη  μας για   μικρό μέρος του κυκλώματος εργασίας  που εκπόνησε μέρος του προεδρείου του σωματείου.
Πρόκειται για συνδικαλιστές μόνο κατ 'ονομα αφού  περισσότερο μοιάζουν  με αντιπροσώπους  της εργοδοσίας .
Το κατάπτυστο και εμετικό σχέδιο εντατικοποίησης της εργασίας των μηχανοδηγών έρχεται να προστεθεί σε ένα ατελείωτο κατάλογο  ενεργειών του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που έχουν οδηγήσει τον κλάδο στα τάρταρα.

Είναι εντελώς ποταπό και παράλληλα προκλητικό  να θεωρεί κάποιος ότι ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλιστής είναι μόνο αυτός που έχει την διπλή ιδιότητα του συνδικαλιστή και του προισταμένου  έτσι ώστε έμμεσα  να αθωώνει την πλευρά εκείνη του εργοδοτισμού στα σωματεία που δεν έχουν διπλή ιδιότητα. Δηλαδή την άλλη πλευρά του εργοδοτισμού στην οποία ανήκουν .Θέλουν να μας πείσουν δηλαδή οτι όλοι οι άλλοι που προσκυνούν τους εργοδότες και τις αστικές κυβερνήσεις είναι αθώοι για αυτό και μόνο τον λόγο(επειδή δεν είναι προιστάμενοι)..Μα καλά που τα λένε αυτά;;;;Σε ποιους απευθύνονται;
Είναι κακόγουστο αστείο και κακοπαιγμένη παράσταση να μιλάς για κούραση των μηχανοδηγών και για ημέρες συνεχόμενης εργασίας  και να σχεδιάζεις κύκλωμα εργασίας που κάνει τον μηχανοδηγό ένα με το κάθισμα..
Είναι υποκριτικό να μιλας για κούραση και ατυχήματα και να βάζεις μηχανοδηγό να μηχανοδηγεί  από τις 15:03 έως τις 20:56 συνεχόμενα.!!
Είναι  προκλητικό να μιλάς για ημέρες συνεχόμενης εργασίας  και να θεωρείς διάλειμμα τα 9 λεπτα αλλαγής χειριστηρίων και μάλιστα  να τολμάς να τα αθροίζεις για να φανούν κάπως !!!!
Στις 2 φορές  που έχουμε επισκεφθεί την Καρόλου το τελευταίο δίμηνο το μόνο που ζητήσαμε είναι να εφαρμοστούν  στα κυκλώματα εργασίας οι κατευθύνσεις της εγκυκλίου Κουτρουμπά .Εγκύκλιος η οποία αποτελεί  κατάκτηση για τους μηχανοδηγούς. 

Όλα τα υπόλοιπα  είναι εκ του πονηρού από τους μόνιμους κατοίκους των γραφείων των διοικήσεων (που  καμιά φορά  πιάνουν στα πράσα σφηνωμένους σε πόρτες...)

Συνάδελφοι σας καλούμε να αναλογιστείτε το μελλον που μας ετοιμάζουν οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές.Οι οπαδοί του σανό και νερό και οι οπαδοί της εξοικονόμησης μηχανοδηγών εργάζονται μόνο για τα συμφέροντα των εργοδοτών.
Πίσω απο τις  μεγαλοστομίες και τα τσιτάτα  τους κρύβουν τον πραγματικό τους ρόλο.
Η ΑΣΚΕ και το ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ αποτελούν τις μόνες δυνάμεις αντίστασης κατά της επίθεσης των δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ