Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Προαστιακός Πατρας: Τι λέει ο προιστάμενος Πατρών για τις βλάβες (ηχητικό)

Προβλημάτων συνέχεια στον προαστιακό της Πάτρας. Ηλεκτρολογικά προβλήματα σε συρμούς ακόμη και στιςανισόπεδες διαβάσεις έχουν μετατρέψει σε περιπέτεια την μετακίνηση του επιβατικού κοινού. Από την πλευρά του ΟΣΕ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή συντήρηση, όμως τίθενται ζητήματα αριθμητικής επάρκειας του προσωπικού.
Ο προϊστάμενος του γραφείου μηχανοδηγών της Πάτρας μίλησε στο thebest.gr για τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα και που αφορούν κυρίως τα ηλεκτρολογικά των συρμών.

Ο προαστιακός της Πάτρας ανα τακτά διαστήματα αντιμετωπίζει βλάβες που αφορούν κυρίως σε ηλεκτρολογικά προβλήματα. Το επιβατικό κοινό όμως ταλαιπωρείται. Κι αν και εξυπηρετείται ιδιαίτερα και επίσης μετακινείται με φθηνό εισιτήριο, θέλει να γνωρίζει πως η μετακίνησή του αυτή δεν θα μετατραπεί σε περιπέτεια.
Ολοι ομολογούν πως τα προβλήματα έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με τη συντήρηση που δεν γίνεται στο βαθμό που αναλογεί και το προσωπικό που δεν επαρκεί για να καλύψει τις βλάβες που προκύπτουν ανα τακτά διαστήματα. Ζητούμενα που πρέπει να διαχειριστούν οι εμπλεκόμμενες εταιρείες του ΟΣΕ.

thebest.gr