Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ήττα για τον κλάδο.Θα υπάρξει αντίδραση;

Παρά τις διαβεβαιώσεις ,μόλις πρίν λίγες εβδομάδες ,ότι με παρέμβαση της η ηγεσία της ΠΕΠΕ σταμάτησε το θέμα της εγκυκλίου για τους  ελιγμούς  τα γεγονότα την διαψεύδουν.
Μάλιστα  να θυμίσουμε ότι  η ηγεσία της ΠΕΠΕ είχε διαβεβαιώσει  γραπτώς και προφορικώς ότι θα εκδοθεί άλλη εγκύκλιος από την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία θα έβαζε τα πράγματα στην θέση τους και εμείς οι ανεύθυνοι !!(όπως μας αποκαλούσαν) θα βλέπαμε οτι είχαμε κάνει λάθος..
Κανένα λάθος συνάδελφοι..Η  εγκύκλιος ..<<ζει και βασιλεύει>>!!

Πριν λίγο ο προιστάμενος κεντρικής υπηρεσίας του ΜΑΙ ζήτησε από μηχανοδηγό που εκτελεί  ελιγμούς  από εδώ και στο εξής να καταγράφει σε δελτίο έλξης τους ελιγμούς που πραγματοποιεί όπως και το τροχαίο υλικό που χρησιμοποιεί.

(Θα θυμίσουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι κάποιοι μιλούσαν για προβοκάτσια!! όταν είχαμε σηκώσει το θέμα και μας κατηγορούσαν για ευφάνταστα σενάρια!)

Σήμερα η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ  
Απαιτούμε από την ΠΕΠΕ να αντιδράσει άμμεσα για τα αυτονόητα όπως το να ζητήσει από τα μέλη της να μην πειθαρχούν στην απόφαση της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αν επιμείνει η διοίκηση στην απόφαση της για την κατάπτυστη εγκύκλιο  να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ