Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ο μηχανοδηγός του μετρό της Αγίας Πετρούπολης συνεχίζει να σώζει ζωές μετά το χτύπημα


Διέθεσε όλο το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε για τον ίδιο κάποια οργάνωση, σε μια γυναίκα που είχε τραυματισθεί σοβαρά κατά την τρομοκρατική ενέργεια

Ο μηχανοδηγός του συρμού στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, στον οποίο σημειώθηκε η τρομοκρατική ενέργεια στις 3 Απριλίου και ο οποίος παρασημοφορήθηκε για τη συμβολή του στην διάσωση των επιβατών, διέθεσε όλο το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε για τον ίδιο κάποια οργάνωση, σε μια γυναίκα που είχε τραυματισθεί σοβαρά κατά την τρομοκρατική ενέργεια.

«Θέλω να κάνω μια δήλωση. Με ενημέρωσαν ότι κάποια οργάνωση συγκέντρωσε χρήματα για μένα, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για ότι έκανα. Πιστεύω ότι δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια, αποφάσισα να δώσω το χρηματικό ποσό σε μια γυναίκα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Τζανελίτζε, στην οποία ακρωτηρίασαν το πόδι», δήλωσε ο μηχανοδηγός Αλεξάντρ Καβέριν, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους. Ο ίδιος δεν ανέφερε το ποσό, αλλά επεσήμανε, ότι αυτή τη στιγμή η γυναίκα αυτή έχει κάθε υποστήριξη, αλλά μελλοντικά θα χρειαστεί βοήθεια.

Μακεδονια