Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Σχετικά με το θέμα των αγωγών...

Θα ξεκινήσουμε με το ιστορικό της υπόθεσης για να καταλάβουν όλοι οι σιδηροδρομικοί για το  τι πρόκειται (σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε γενικότερη εικόνα.)
Στην συνεδρίαση του ΣΤΑ τον Δεκέμβριο του 2016 παρουσιάστηκαν οι θέσεις της ΑΣΚΕ  .Οι θέσεις μας σαν ΑΣΚΕ   αναγνώστηκαν από κείμενο μερικών σελίδων που είχαμε προετοιμάσει.
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Σ.Τ.Α ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ και υπάρχει στο αρχείο της ΠΕΠΕ.

Τι έκανε το στέκι της έλξης λοιπόν ;

Έβαλε το παρακάτω κείμενο ως υστερόγραφο σε ανάρτηση του...

Υ.Γ. Κορυφαία στιγμή η τοποθέτηση του γραφικού συνδικαλιστή της ΑΣΚΕ για το θέμα παρουσιάζοντας την πρόταση της Δ.Συμπαράταξης ως πρόταση ΟΛΩΝ των μηχανοδηγών!Με την υπάρχουσα πρόταση είπε ο γραφικός συνδικαλιστής της ΑΣΚΕ, 3 μηχανοδηγοί θα έχουν ρεπό κάθε μέρα.(Με την προηγούμενη πρόταση 3 μηχανοδηγοί θα είχαν ανάπαυση  κάθε μέρα.Καταγγέλει λοιπόν τον εργοδοτικό συνδικαλισμό της ηγεσίας της ΠΕΠΕ που στην προηγούμενη πρόταση είχε 3 μηχανοδηγούς σε ρεπό και όχι 3 μηχανοδηγούς σε ανάπαυση! )Ας θυμηθούμε τι έλεγε ΤΟΤΕ  ο γραφικός συνδικαλιστής της ΑΣΚΕ για το θέμα (μεταξύ άλλων ακαταλαβίστικων )...Έλεγε ότι μαζικά οι μηχανοδηγοί Είχαν στείλει  επιστολή κόλαφο για το θέμα.Μια απάντηση που αποδείκνυε  τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΞΗΣ που στηρίζει απροκάλυπτα με νύχια και με δόντια την διορισμένη διοίκηση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ..Σήμερα απλά είναι Πέμπτη βράδυ, η πρόταση της Δημ.Συμπαράταξης είναι πρόταση ΌΛΩΝ των μηχανοδηγών και οι 10 υπηρεσίες με ενιάωρο είναι απλά μια ακόμα πρόταση....
Ενημέρωσα με την σειρά μου τους σιδηροδρομικούς με την παρακάτω ανάρτηση

(1.Στο ΣΤΑ ποτέ δεν παρουσίασα ή είπα το παραμικρό για την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
2.Στην παρουσίαση που είχαμε ως ΑΣΚΕ δεν εγινε ουτε νυξη ουτε σχόλιο από πλευράς μου για το παραμικρό από οσα λέει το υστερόγραφο στο στέκι της έλξης.
3. Αντίθετα δέχθηκα επίθεση με την οποία ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ υποστήριξε διάφορα εμπλέκοντας τον δημαρχο Αγρινιου για υποτιθέμενη προαγωγή μου!!!
4.Δέχομαι άλλη μια φορά επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως <<γραφικός>> κλπ)

Απεύθυνα αίτημα προς την ΠΕΠΕ  εδώ και μήνες για οικονομική ενίσχυση για αγωγή ενάντια στο στέκι της έλξης για τα ψέματα που ανάρτησε και ζήτησα και το βίντεο της συνεδρίασης..

Για το βίντεο της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ αντιστέκεται με νύχια και με δόντια καθώς το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας και θέλει να δώσει μόνο τα γραπτά πρακτικά που περιέχουν μόνο μέρος της συνεδρίασης...
Τι φοβούνται και δεν βάζουν το βίντεο λοιπόν;Να δούμε ποιος είπε τι και πότε

Στην συνεδρίαση της ΠΕΠΕ το θέμα συζητήθηκε και το ΔΣ αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση μου αλλά ......όχι μόνο για μένα...
Στο διάστημα που μεσολάβησε από το αίτημα μέχρι την συζητησή του το στέκι επιτέθηκε και πάλι αφήνοντας να εννοηθεί οτι με τα λεφτά των άλλων (δηλαδη των μηχανοδηγών ) κανουμε αγωγές ...
 
18/3/2017 εγραψε το στέκι
Υ.Γ. Όπως μάθαμε ο γραφικός της ΑΣΚΕ λέει μέσα στα τρένα ότι  περιμένει χρηματοδότηση απο την ΠΕΠΕ για να μας κάνει αγωγή...για να βρεί το δίκιο του!!!Με τα λεφτά των άλλων, δηλαδή, -επιμένει-  θέλει να κάνει αγωγή για να αποκαταστήσει την (...πληγωμένη) υπόληψη  του!!!
Τι έκανε λοιπόν ο Γενιδούνιας;
Ο εκπρόσωπος της +ΣυνΕξέλιξης στο ΔΣ του Σωματείου κατέθεσε αίτημα (ακριβώς ίδιο) των 5 εκπροσώπων της στο ΔΣ για παρόμοια στήριξη σε βάρος του εκπροσώπου της ΑΣΚΕ, το οποίο έγινε δεκτό.
ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;

Η παράταξη της συνεξέλιξης λοιπόν

( όπως πάντα συνεπής) με τα λεφτά των άλλων 

ζήτησε και έλαβε ενίσχυση 7500 ευρω από το ταμείο για να κινηθεί δικαστικά εναντίον μου(αλήθεια για ποιο λόγο;Μήπως γιατί ένας εκ των αιτούντων με αποκαλούσε πουτάνας γιο  σε  σχόλιο του; .Μάλλον θα φταίω εγώ για τα σχόλια που κάνουν αυτοί....)




 αλλά αρνήθηκε να πει το ναι στην ενίσχυση των συναδέλφων μηχανοδηγών  που έχουν καταθέσει αγωγές εναντίον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις προαωγές...
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας....

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ