Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Αποκάλυψη:Τι λέει η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ

Η Π.Ο.Σ  προσέφυγε στο Σ.Ε.Π.Ε  εναντίον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για μια σειρά θεμάτων.
Προσέφυγε  για την σύμβαση πώλησης,την διαβούλευση στο οργανόγραμμα, και τις ταυτότητες (εφαρμογή άρθρων 39 και 40 της ΣΣΕ)
Οι  2 πλευρές ( ΠΟΣ καιΤΡΑΙΝΟΣΕ) κατέθεσαν υπομνήματα στο ΣΕΠΕ  .
Σήμερα ήρθε στα χέρια μας το υπόμνημα που κατέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όταν το διαβάσαμε είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα..
Ένα από αυτά ήταν στις τελευταίες σελίδες του υπομνήματος για τον τρίτο λόγο καταγγελίας της ΠΟΣ σχετικά με την έλλειψη διαβούλευσης για το οργανόγραμμα.

Η ίδια η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  αναφέρεται στον  εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ και τα όσα υποστηρίζει για το ρόλο του στην διαβούλευση  είναι πολύ σημαντικά αν και εφόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά την άποψη μας είναι παντελώς αναξιόπιστη και αφερέγγυα  αλλά στην περίπτωση που σε αυτό το σημείο λέει την αλήθεια -ότι δηλαδή ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ συμμετείχε ενεργά στην διαβούλευση με σχόλια και προτάσεις παρά την αντίθετη στάση της ομοσπονδίας για μηδενική διαβούλευση - τότε το θέμα αποκτά άλλη διάσταση και περιπλέκεται σημαντικά καθώς ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι και αντιπρόεδρος της ΠΟΣ.


Εμείς δεν θα τα σχολιάσουμε παραπέρα  άλλα θα αφήσουμε τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματα του για τα όσα λέει η ίδια η διοίκηση αλλά και σε αναμονή της τοποθέτησης του αντιπροέδρου της ΠΟΣ για το θέμα

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ