Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Βάζουν χέρι στους ελιγμούς με εγκύκλιο

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία  του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού είναι πραγματικότητα.
Με  σημερινή της εγκύκλιο της η διοίκηση  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλάζει το υπάρχον πλαίσιο αποζημίωσης για τους ελιγμούς.Τους ελαχιστοποιεί  αλλά και επαναφέρει πρακτικές από το μακρινό παρελθόν για τα ''επιβατιλίκια''.
[Πρόκειται για την ίδια  ''καλή'' διοίκηση  που κάποιοι ήθελαν να πείσουν τους μηχανοδηγούς ότι  μας νοιάζεται  .Πρόκειται για την ίδια διοίκηση που κάποιοι  από τον εργοδοτικό και κυβερνητικό  συνδικαλισμό στον χορό της  ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ  της χτυπούσαν ΠΑΛΑΜΆΚΙΑ και την ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΝ με  θέρμη..]
Η διοίκηση Τσαλίδη  εδω και καιρό προχωρά σταθερά σε περικοπές αποδοχών και σε εντατικοποίηση της εργασίας.Στο ΜΑΙ αλλά και στα άλλα μηχανοστάσια επικρατεί χάος και οι αντιδράσεις των μηχανοδηγών μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα.

Η διοίκηση Τσαλίδη όμως  προχωρά και σε  στοχευμένες ενέργειες  εναντίον συναδέλφων που εργάζονται στους ελιγμούς καθώς μέσω των εκπροσώπων στον προγραμματισμό εργασίας τους στερεί Κυριακές και τους ''βγάζει'' υποχρεωτικά σε ρεπό τα Σαβ/κα...
''Αναρωτιόμαστε''  αν αυτή η διοίκηση  απλά εκτελεί τις εντολές των νέων αφεντικών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  (που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν οτι ίσως να είναι και καλύτερα..;;;;;)
Είχαμε προειδοποιήσει για αυτό που έρχεται...
Οι μηχανοδηγοί να βγάλουν τα συμπεράσματα τους...