Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών για τους αγρότες

Αθήνα 9/2/2017
                                                      
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 



Χαιρετίζουμε τους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες, που για 18 μέρες και νύχτες βρίσκονται στα μπλόκα, υπερασπιζόμενοι την ύπαρξή τους σαν παραγωγοί, κόντρα στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που στόχο έχει να τους ξεριζώσει από τη γη τους, προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων του αγροτικού τομέα.

Ο αγώνας των αγροτών βρίσκει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση των εργαζομένων, των συνταξιούχων, του λαού γιατί αυτός ταυτίζεται με την υπεράσπιση του λαϊκού βιοτικού επιπέδου, απαλλαγμένου από την κερδοσκοπία των μεγάλων επιχειρηματιών.
Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς κλιμακώνονται με το Παναγροτικό - Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη, 14 Φλεβάρη, 3.30 μμ στην πλατεία Βάθη. Το ταξικό εργατικό κίνημα καλεί σε μαζική συμμετοχή του λαού της Αθήνας στο αγροτικό συλλαλητήριο, σαν μια δυναμική έκφραση της αλληλεγγύης και στήριξης αυτού του αγώνα.
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου σε όλη τη χώρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στα μπλόκα των αγροτών  και με συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας. 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 3.30 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ.




                       ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ