Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Eίναι ευδιάκριτες οι διαφορές μας με τους υπασπιστές των αφεντικών

Ολοι καταλαβαίνουν...Ολοι βλέπουν...

Είναι ευδιάκριτες οι διαφορές μας με το κομμάτι εκείνο που αμαυρώνει χυδαία και ξεδιάντροπα  τον κόπο και την θυσία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο.
Είναι ευδιάκριτες οι διαφορές μας καθώς από την μία πλευρά είμαστε εμείς που θέλουμε κοινωνικοποιημένο σιδηρόδρομο που να εξυπηρετεί τις λαικές ανάγκες . Είμαστε εμείς που θέλουμε τον εργαζόμενο οργανωμένο στα σωματεία του να διεκδικεί και να παλευει για μια καλύτερη ζωή. Είμαστε εμείς που θέλουμε να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο..Είμαστε εμείς που υπερασπιζόμαστε τον εργαζόμενο και τα δικαιωματα του...

Και από την άλλη πλευρά..


Είναι αυτοί που παρέχουν  τυφλή υπακοή και στήριξη στην απαράδεκτη εργοδοσία και την κυβέρνηση.Είναι αυτοί που αφήνουν υπόννοιες για ευθύνες του προσωπικού σε συμβάντα για τα οποία ευθύνονται οι αστικές κυβερνήσεις και οι εγκάθετες διοικήσεις που με το σχέδιο απαξίωσης τους οδήγησαν τον σιδηρόδρομο στην ιδιωτικοποίηση και την καταστροφή.

Είναι αυτοί που χωρίζουν τους μηχανοδηγούς σε δικούς τους και στους άλλους .Είναι αυτοί που δεν σπαταλάνε ουτε μια μονάδα τηλεφώνου για να τους ρωτήσουν αν είναι καλά οταν ξεμένουν στα βουνά.(και που τολμάνε να λένε ψέματα για αυτό)
Είναι αυτοί  που έχουν προνομοιακή ενημέρωση για ΕΔΕ και που στηρίζουν τους εργοδότες εναντίον του προσωπικού.Που κάνουν συγκρίσεις μεταξύ του  προσωπικού χρίζοντας άλλους ικανούς και άλλου οχι

Είναι αυτοί  που στο σήμερα ξεχνάνε τις σημαίες του χτες .Είναι όμως οι ίδιοι άνθρωποι και εξωτερικά και εσωτερικά..
Απέναντι μας είναι αυτοί που δεν βλέπουν οτι τις 4 τελευταίες ημέρες έχουν ακινητησει και καθυστερήσει σχεδόν το σύνολο των δρομολογίων και που ξεχνούν να το αναφέρουν.
Απεναντι μας είναι που δεν αναρωτιουνται γιατι σταματησαν τα τρενα  για 2 ημέρες αλλα  ανησυχούν γιατι θίγεται η κυβερνηση και η διοικηση..

Απεναντι μας είναι αυτοί που κατασκευάζουν ενόχους ,που στήνουν ιντερνετικά δικαστήρια και που καταπατούν τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου κλάδου.
Συνάδελφοι στην ανάρτηση μας που απαντα στην απαράδεκτη ανακοίνωση  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  νομίζουμε οτι τα είπαμε όλα και όλοι κατάλαβαν τι συμβαίνει...
Εμείς παραμένουμε δίπλα στους μηχανοδηγούς και σε όλο το προσωπικό που αγωνίζεται και θα τους υπερασπιστούμε απέναντι στις επιθέσεις των υπασπιστων των αφεντικών..
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ