Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο τύπου ΣΒΕΕ για την επίθεση της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην κίνηση.


                                                                                               
                                                                                                  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/01/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Πραγματικά μένουμε έκπληκτοι από την επιστολή - απάντηση της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το σωματείο εργαζόμενων της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ όχι μόνο για τις ανακρίβειες που γράφει  αλλά και το ύφος της  απειλής .
    Ποιους  κύριοι απειλείται   ;
    Αυτούς που καθημερινά είναι στα τραίνα  και αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα αλλά και το σύνολο των προβλημάτων του σιδηροδρόμου ; έναν σιδηρόδρομο που τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση οι κυβερνήσεις και οι ανίκανες διοικήσεις των εταιρειών που μοναδικό τους μέλημα είναι η εξυπηρέτηση της κομματικής τους θέσης με αντάλλαγμα μια καρέκλα.
    Απ ότι φαίνεται δεν ξέρετε τα προβλήματα των εργαζομένων και του σιδηροδρόμου γιατί  ποτέ δεν καθίσατε να μάθετε .
    Ναι συμφωνούμε ότι πάνω απ όλα εiναι η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων αλλά μπορείτε να μας πείτε τι κάνατε εσείς γiα αυτά ;
   Ξέρουμε εμείς !!!
    Το μοναδικό που έχετε κάνει είναι η πώληση της εταιρίας σε << επενδυτές  >>  που εμείς το λέμε διάλυση του σιδηροδρόμου .
    Οι συνάδελφοι μας αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με αίσθημα ευθύνης  με επαγγελματισμό , και δεν κρύβονται όταν υπάρχουν δυσκολίες όπως κάνατε εσείς , θυμόμαστε όλοι οτι είχατε  κρυφτεί για την Σ.Σ.Ε , αλλά και στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με  την  κακοκαιρία .  
   Το μοναδικό καλό που μπορείτε να κάνετε για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για τον σιδηρόδρομο είναι να υποβάλετε τις παραιτήσεις σας. 
   Ο Σ.Σ.Β.Ε στέκεται αλληλέγγυα στο σωματείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και στηρίζει όλους τους εργαζόμενους είτε   είναι μέλη του είτε όχι  .

Συνεχίζουμε τον αγώνα για έναν καλύτερο σιδηρόδρομο  
                                                

                                                                                                     Το Δ.Σ. Σ.Σ.Β.Ε.