Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Ας μιλήσουμε για μανέστρα

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή επίθεση από το στέκι του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνήθεις χαρακτηρισμούς και τον οχετό ύβρεων και προσβολών,,
Σε συνέχεια της συνηθισμένης   πρακτικής τους με ανακρίβειες  ,με υπονοούμενα, με τερατώδη ψέματα και συκοφαντίες  τις οποίες έχουν ξεκινήσει εδω και πολύ καιρό  (από την προεκλογική περίοδο των εκλογών της ΠΕΠΕ) και τις κλιμακώνουν κάθε ημερα λόγω των αδιεξόδων τους σήμερα πρόσθεσαν λίγο  ακόμα  από τον κακό τους ευατό στο  ίδιο μενού.
Θα θέλαμε όμως να μας πουν  κάποιοι  ποια είναι αλήθεια  η δική τους αγαπημένη υπηρεσία καθώς το βιβλίο της ντροπής( όπως το αποκαλούσαν κάποτε) ξεκίναγε  με τα ονοματακια τους την ημέρα Πέμπτη  και σταμάταγε την Κυριακή..

Πως;
Με εμπορικό την Πέμπτη ,εφεδρεία νύχτα την Παρασκευή  ,600 το Σαββατο προς Κυριακή και το 60 /61 την Κυριακή  το σύστημα αυτό είχε εγγυημένη απόδοση που έβαζε τα γυαλιά στην Β-WIN στο παμε στοιχημα  και αλλα τετοια  τυχερά.......Και αυτό το τζακ ποτ το επιαναν δυο τρεις φορές το μηνα...Τι να κάνουμε είχαν έξοδα με το τόσο τρέξιμο για την παραταξη (με πράσινο χρώμα τοτε η παραταξη  μετα το γύρισαν στο ρόζ )και το τζακ ποτ  τους έπεφτε  καθε εβδομαδα..

Στο τέλος του πρωταθλήματος  ''πιασε το χρήμα'' τερμάτιζαν ψηλά με εγγυημένη την έξοδο στην Ευρώπη και το τσαμπιονς λιγκ αφου οι δευτερευουσες είχαν χτυπήσει κόκκινο...
Πως κατάφερε  ένας  τον μήνα με 4 Κυριακές να πληρωθεί 7 παραμένει μεγάλη απορία.
Ασε  που το  άλλο ρεκορ  παραμενει ακαταριπτο μεχρι και σημερα...24ωρο  συνεχόμενης εργασιας!!ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...
Αλλά όλα και όλα . Η επανάσταση επανάσταση ..Και να σου τα παραπονα για τις υπερωρίες  και νασου τα οχι αλλες διανυκτερεύσεις και να σου το κοψιμο των εμπορικών στο δεκάωρο ....
Κόψιμο εμπορικών γράψαμε; Κάντο καλυτερα κόψιμο εμπορικού  μια φορά πριν  6-7 χρόνια στην Λαρισα..Μετα δεν τα εκοβαν ...τα εραβαν μονο..
 Και αφου η επανασταση είχε πάρει το δρόμο της είπαν να κανουν μερικά γκεστ στον προαστιακό ..οχι όμως στην 19 υπηρεσια ... Όχι σε αυτήν  αλλά σε όλες τις άλλες  υπηρεσίες του προαστιακου που ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΔΕΚΑΩΡΕΣ και τις δούλευαν μια χαρουλα...αδιαμαρτύρητα για τον ευατό τους με διαμαρτυρίες για τους άλλους.
Ηταν η εποχή που οι 8ωρες υπηρεσίες στον προαστιακό ήταν ανύπαρκτες και απαιτούσαν να μην εργαζονται  αλλοι μηχανοδηγοι στον προαστιακό... Ηθελαν  τον προαστιακό μόνο για τον ευατό τους προφανώς ή ακόμα καλυτερα για αυτούς να τον κοιταμε όλοι με τα κυαλια για να κάνουν καποιοι το κομματι τους.
Κοιτωντας σήμερα  την 19 υπηρεσία στα <<δόντια και στα νυχια>>   διαπιστώσαμε οτι παραμένει ακριβώς η ίδια υπηρεσία  με μείωση μιας ωρας υπερωρίας..Μα ακριβως η ίδια όμως..
Πως το εξηγούν αυτό καποιοι; 
Ασε που για φετος ηταν η αγαπημενη μας υπηρεσια 25-30 φορες...Δηλαδη μέσο όρο 2 φορες το μηνα και ισως και κανενα  μηνα 3 φορές..
Το 2015,14,13,12 θα θελαμε  λοιπον να δούμε ποσες φορες την αγαπησαμε και για αυτό θα ζητησουμε την καταμετρηση της υπηρεσιακως και  κατόπιν θα αναρτησουμε την υπηρεσιακη απαντηση ..
Μηπως να μας πουν αλλοι ποιες υπηρεσίες τις εχουν αγκαζε;
Αλλα στα σοβαρά τώρα ,όσο τουλάχιστον μπορεί να πάρει κανείς στα σοβαρά το διαχειριστικό δίδυμο στο στεκι . Καταλαβαινουμε οτι ενοχληθηκαν από την αποκαλυψη για την καταστρατηγηση  του χρονικού ορίου μηχανοδήγησης που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα..
Οπου σταθείς στους χώρους εργασίας όλοι  οι συνάδελφοι είναι οργισμένοι με την παρέα που τα ξεπούλησε όλα για να  εξοφλήσει τα προεκλογικα  της γραμμάτια.Ακόμα και δικοί τους άνθρωποι δηλώνουν αηδιασμενοι  πλέον με τις πρακτικές τους..Αλλοι δηλώνουν απογοητευμενοι και αλλοι οργισμενοι ..
Το να κατηγορούν εμάς όμως για την εγκύκλιο Κουτρουμπά και οτι δεν την επικαλεστήκαμε κατα την αποψη τους  είναι στα όρια της ιλαροτραγωδίας 
Εχουμε κανει απειρες παρεμβασεις στον προηγούμενο  προισταμενο υπηρεσίας του ΜΑΙ Καπετανακη Χρήστο αλλά και στον σημερινό για το διαλλειμα στις υπηρεσίες του προαστιακού (και οχι μονο )  αλλά και για το σπασιμο του 12 ωρου μεταξυ υπηρεσιων ,την για 7 νύχτες συνεχομενη εφεδρεια αεροδρομίου με 10ωρα,για το 10ωρο του 2540 ,για το 10ωρο του 3520 για τις ώρες των εμπορικων για τις ώρες στα καυσιμα για τις ωρες στο Ικονιο και το Θριασιο  και πολλα αλλα..
Τι εκανε ο σημερινος εργοδοτικος συνδικαλισμος για τις ενεργειες μας; Τις λοιδωρούσε τις υπεσκαπτε και θεωρούσε οτι κακως μιλαμε...
Τα είδατε τα αποτελεσματα  των σχεδίων τους αλλά και τις παρενεργειες των ψεματων τους.
Μας ιδιωτικοποιησαν μεσα σε μια νυχτα και ζητανε και τα ρεστα απο πανω.
Σημερα οι αναρτησεις  μας για το 1536  με την συνεχομενη 6 ωρη μηχανοδηγηση και για το ξενοδοχείο  που κανει μπαλακι τους μηχανοδηγους τους εφερε με την πλατη στον τοιχο.Τους αναγκασαμε σε επίλυση  του προβλήματος που οι ίδιοι δημιουργησαν και αυτό δεν αρεσε στους εκπροσωπους της εργοδοσίας..Σπασανε τα τηλεφωνα σημερα . Αδειασαν οι μπαταριες στα κινητα...
Συμπερασμα ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός  συνεχίζει να εκτίθεται στα ματια των μηχανοδηγων που απορούν  πλέον για το που μας πάνε με τις πράξεις τους και τη οικτρή προπαγάνδα τους κατα των αντιπάλων τους.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ