Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο τύπου ΠΟΣ.Από σήμερα η χώρα δεν έχει δημόσιο σιδηρόδρομο

Αθήνα, 18/1/2017 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ

Η υπογραφή σήμερα της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην FerrovieDello Stato Ialiane S.p.A., ολοκληρώνει και τυπικά, το διαχρονικό έγκλημα που συντελείται εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Η σημερινή Κυβέρνηση παρά τα όσα εξήγγειλε, ολοκλήρωσε και τυπικά το έργο που ξεκίνησαν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο εκχώρησης του εθνικού μας πλούτου.
Η ενέργεια αυτή δεν είναι απλά μία ακόμα ιδιωτικοποίηση.
Είναι η εκχώρηση της Ελληνικής Κρατικής Εταιρείας στην Ιταλική Κρατική Εταιρεία, προκαλώντας αντίφαση διότι ή η χώρα μας σωστά εκχωρεί ή η Ιταλία σωστά αγοράζει, γεγονός που οφείλουν να εξηγήσουν και σε εμάς.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και όλοι οι εργαζόμενοι στο Σιδηρόδρομο θα συνεχίσουμε ν΄αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους εργαζόμενους για ενιαίο – δημόσιο σιδηρόδρομο, ασφαλή και προσιτό στους πολίτες, κάτω από οποιοδήποτε ιδιοκτησιακό καθεστώς για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την προάσπιση των εργασιακών μας σχέσεων.
Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε ν αγωνιζόμαστε για την ανατροπή αυτών των πολιτικών και για την προάσπιση του εθνικού μας πλούτου προς όφελος του Λαού και της Χώρας.  
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.