Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Δεν κλήθηκαν οι εργαζόμενοι στον εορτασμό των 120 ετών του οδοντωτού




Η  διοίκηση του ΟΣΕ αδιάφορησε απέναντι στους εργαζόμενους και δεν κάλεσε την ΠΟΣ και τα σωματεία στον εορτασμό για τα 120 χρόνια του οδοντωτού.Οι άνθρωποι που δούλεψαν στον οδοντωτό και συνεχίζουν να δουλεύουν σε αυτόν δεν έχουν θεση στις εκδηλώσεις  κατά την άποψη της νέας διοίκησης του ΟΣΕ.

Το Σάββατο 5-11-206 θα γίνουν εκδηλώσεις για τα 120χρονα γενέθλια του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου που διοργανώνουν ο ΟΣΕ, ο Δήμος Καλαβρύτων ,Αιγιαλείας και άλλοι συνεργαζόμενοι φορείς μεταξύ των οποίων και το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Θα ξεκινήσει διπλός συρμός από το Διακοπτό  μέχρι την Ζαχλωρου.Ο ένας συρμός θα είναι μόνο για τις υπουργούς!! που θα παραβρεθουν  στις εκδηλώσεις (Χρυσοβελώνη-Κουντουρά) και  ο άλλος συρμός για τους καθημερινούς επιβάτες του οδοντωτού.

Κατόπιν  στην Ζαχλωρού θα μπεί άλλη σύνθεση με επικεφαλής την ατμήλατη για διαδρομή ως τα Καλάβρυτα.Εκεί  θα γίνουν και οι κύριες εκδηλώσεις  του εορτασμού των 120 ετών του οδοντωτού και συγκεκριμένα στην  αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Καλαβρύτων στις 13.30 μ.μ .

Στο τέλος των εκδηλώσεων  θα μοιραστεί  ένα βιβλίο  αφιέρωμα  για τον οδοντωτό που τυπώθηκε   σε 400 αντίτυπα .

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ