Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Επιχείρηση .. Η καλή διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ επεισόδιο 2

Η εργασία απελευθερώνει
Στην γενικευμένη προπαγάνδα υπερ του κυβερνητικού έργου και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έρχεται να προστεθεί και η επιστολή της διοίκησης της ΕΕΣΣΤΥ που απέστειλε στο ...στέκι της.
Στα όσα για γέλια και για κλάμματα διαβάσαμε η νέα διοίκηση των Αναγνωστόπουλου και Αντωνιάδη νουθετεί αλλά και  ταυτόγχρονα απολογείται   για την ιδιωτικοποίηση  (και μάλιστα προκαταβολικά πριν αυτή γίνει )προς τους εργαζόμενους και για ότι τους ξημερώσει την επόμενη ημέρα.

Αφού χωρίς αιδώ ανέλαβαν να βάλουν υπογραφές στο ξεπούλημα 2 σιδηροδρομικοί υπάλληλοι
θέλουν από την άλλη να πείσουν οτι μπορεί να είναι μεν  στο τιμόνι της ΕΕΣΣΤΥ αλλά ....δεν φταίνε καθώς δεν συμφωνούν με την ιδιωτικοποίηση.. 
(Πως ο Σπίρτζης κλαίει αλλά με πόνο ψυχής υποκύπτει  ή πως ο Τσίπρας έσκιζε τα μνημόνια και μετα τα κόλλαγε σελίδα σελίδα...καπως έτσι δηλαδή)
Φταίνε οι προηγούμενες κυβερνήσεις  για την καταντια και το ξεπούλημα αλλά τώρα που θα ιδιωτικοποιηθεί η εταιρεία θα φροντίσουν να αναδείξουν το μεγαλείο της και την τεχνογνωσία της 
Όπως τότε που ο κύριος Αναγνωστόπουλος  έκανε έκθεσεις για το τροχαίο υλικό και ζητούσε να ανατεθούν εργασίες (αμαξώματα ..κινητήρες) σε εργολάβους εκτός ΕΕΣΣΤΥ.Για τέτοια ανάδειξη μιλάμε  και τέτοια μεγαλεία..
Όσο για τους νέους εργαζόμενους που ΘΑ έρθουν στην ΕΕΣΣΤΥ και την αναγκη μεταδοσης της τεχνογνωσίας  σε αυτούς από τους παλιότερους μήπως μπορεί κάποιος να μας πεί ποιος ήταν αυτός που πρότεινε να προσληφθούν  νέοι σκλάβοι από τα προγράμματα της ντροπής των  STAGE;Και με συνθήκες κάτεργου ασφαλιστικά και μισθολογικά μερικοί να κάνουν την δουλίτσα τους;Μήπως αυτός ο λαμπρός νους ήταν και μέλος του ΔΙΚΤΥΟΥ σιδηροδρομικών που μην ξεχνάτε είναι και ...αριστερό(Εδώ γελάμε)..
Εμείς το προκαταβολικό συγχωροχάρτι  για ότι συμβαίνει και ότι συμβεί στην ΕΕΣΣΤΥ που αποζητά  το δίδυμο των Αναγνωστόπουλου -Αντωνιάδη το επιστρέφουμε χωρίς δεύτερη συζήτηση..Τα <<γλυψίματα>> προς το προσωπικό και οι κορώνες για εμάς είναι αποδεικτικό στοιχείο για το σκοτεινό μέλλον που έρχεται για το προσωπικό...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ..αυτό το καταλάβαμε..

Το μήνυμα μας προς τους εργαζόμενους της ΕΕΣΤΤΥ  είναι οτι κάποιοι θα πατήσουν επι πτωμάτων για να πετύχει η σημερινή κυβερνητική πολιτική  των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Και τα πτώματα θα είναι των εργαζομένων που ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ κρατάνε τον σιδηρόδρομο όρθιο.

 ΥΓ .Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όμως την διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ που απέδειξε με την επιστολή της προς το στέκι της έλξης οτι το μπλογκ αυτό είναι ο προνομιακός συνομιλητής της και προπαγανδιστικό της εργαλείο.Στο ατόπημα αυτό που υπέπεσαν και οι 2 πλευρές ΟΛΟΙ οι σιδηροδρομικοί κατάλαβαν πολλά για τον ρόλο τους ως πραγματικό στέκι της εργοδοσίας

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ