Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

H δικαίωση μας απο το metaforespress για την νέα διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ''επαναστατικής''  ανάρτησης απο τους υπέρμαχους του αριστερού μνημονίου και  φανατικούς υποστηρικτές των διορισμένων διοικήσεων στις εταιρείες  του ομίλου ΟΣΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ..
Για το στέκι της έλξης ο λόγος το οποίο βγήκε να υποστηρίξει τον διορισμό Αντωνιάδη και Αναγνωστόπουλου  στην κεφαλή της ΕΕΣΣΤΥ και έστελνε  ιντερνετικα συγχαρίκια αλλά παράλληλα κούνησε και το δάκτυλο στην κριτική του διορισμού τους..Δεν επιτρέπει την κριτική στον (εργοδοτικό και κυβερνητικό) συνδικαλισμό  του ΔΙΚΤΥΟΥ σιδηροδρομικών το στέκι της εργοδοσίας...


Χωρίς αιδώ έγραψαν..  
"Οι αναρθρες κραυγές γραφικών συνδικαλιστών που συνδέουν την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας με τα πρόσωπα και ΟΧΙ με την πολιτική απόφαση που έχει ληφθεί και πρέπει να ανατραπεί , δείχνει και τα αίτια της καταρευσης και απαξίωσης του συνδικάτου μας."
Λίγες ώρες μετά το έγκυρο metaforespress  έγραψε για τον διορισμο της νέας ηγεσίας στην ΕΕΣΣΤΥ καταθέτοντας την άποψη του ή τον προβληματισμό του
Ίσως, το υπ. Μεταφορών, όπως και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επιθυμεί – με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του – να «ελέγξει» τα τελευταία στάδια της αποκρατικοποίησης και να βελτιώσει τις σχέσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΕΕΣΣΤΥ.
Είναι και αυτοί γραφικοί στο metaforespress;
Δεν συνδέονται τα πρόσωπα με την αποκρατικοποίηση;
Απαξιώνει τον συνδικαλισμό το metaforespress;
Το ξεπούλημα σταμάτησε;

Δεν έχει πάτο το βαρέλι για τον ΣΥΡΙΖΑ έλξης

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ