Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Υπεγράφη η νέα μνημονιακή σσε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Υπεγράφη η σσε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταξύ των συνδικαλιστικών πλειοψηφιών και της διορισμένης απο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Οι ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ και ΔΙΚΤΥΟ σιδηροδρομικών  αφού έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια αποφάσεις συνελεύσεων και δεσμεύσεις  τους  απέναντι στους εργαζομένους προχώρησαν σε νομιμοποίηση μνημονιακών νόμων  και σε συνεννοήσεις με το ΤΑΙΠΕΔ  υπέγραψαν τα πάντα όπως τους τα σέρβιραν αφού βέβαια κατάπιαν αμάσητη την ιδιωτικοποίηση

Οι παρατάξεις +ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ ,ΝΕΑ ΕΛΞΗ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τις απώλειες μας  μέχρι σήμερα αλλά και για την συνεχισή τους για τα επόμενα 2 έτη.
Στην νέα σσε υπαγορευμένη από το ΤΑΙΠΕΔ δεν υπάρχει πουθενά  ούτε το επίδομα ευθύνης και  ούτε η περίφημη  χιλιομετρική αποζημίωση των 100 ευρω για τους μηχανοδηγούς ή  των 80ευρώ για την κίνηση.
Η +συνεξέλιξη ως κυβερνητική παράταξη και καθολικά εργοδοτική απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα  .Εμείς είχαμε προειδοποιήσει  τους μηχανοδηγούς .
Επίσης έχουμε συναδέλφους να επιστρέφουν χρήματα (αλά κωτσόβολος) μήνα -μήνα με ελάχιστο ποσό τα 100 ευρώ λόγω της ένταξης των πτυχιούχων ΤΕΙ ως ΑΕΙ.
Αποκλειστικό υπευθυνο το ενιαίο μισθολόγιο καθώς οι οικονομικές προαγωγές δεν γίνονταν από απαγόρευση διατάξεων του ενιαίου μισθολογίου καθώς απαιτούσε αξιολόγηση κλπ .
Το νέο ενιαίο μισθολόγιο δεν απέτρεψε καμία επιστροφή χρημάτων αλλά βάζει την σφραγίδα του στο ξεζούμισμα συναδέλφων από μνημονιακές διατάξεις..
*Από σήμερα καθιερώνεται μετρητής στο ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ για να θυμίζουμε στους μηχανοδηγούς ποιοι τους κορόιδεψαν  με το επίδομα ευθύνης
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ