Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Προβλήματα στην γραμμή Λιόσια Αεροδρόμιο

(**Ανανεωμένο**προσωρινή αποκατάσταση της βλαβης στις 03:00 το πρωί  και κλειδουχος από τις 5 το πρωί στο σημείο)
Για 2η συνεχόμενη ήμερα συνεχίζουν τα προβλήματα στην γραμμή Αεροδρόμιο Λιοσια .Η τηλεδιοικηση αντιμετωπίζει απώλεια του έλεγχου των αλλαγών τροχιάς στο σύμπλεγμα του ΣΚΑ με την βλάβη να παρουσιάζεται την ίδια πάντα ώρα.
Λογω του προβληματος  οι αμαξοστοιχίες διέρχονται απο το σύμπλεγμα του ΣΚΑ με ελεγχο αιχμων και η ευθύνη να πέφτει στους μηχανοδηγους.

Η βλαβη προερχεται απο την μοναδα του ελεγχου των αιχμων που βρίσκεται στα Λιοσια λογω υψηλων θερμοκρασιων στο χωρο που ειναι εγκαταστημενη .Η υψηλή θερμοκρασια με την σειρα της προερχεται απο βλαβη των κλιματιστικών  που σκοπό εχουν να διατηρούν την θερμοκρασια στο χωρο σταθερη.
Η τηλεδιοικηση εχει δηλώσει την βλάβη στην ΕΡΓΟΣΕ  που με την σειρά της ήθελε(αρχικα)μια εβδομάδα για να λύσει το πρόβλημα!!
Χθες η αποκατασταση της βλαβης εγινε στις 2 την νυχτα αλλα απο οτι φαινεται η λυση ηταν προσωρινη γιατί τα προβλήματα συνεχίζονται...
Για να μπορέσουν να γίνουν τα δρομολόγια σε περιπτωση μη αποκαταστασης του προβληματος θα ερθει κλειδουχος ο οποιος θα τα εξασφαλισει τουλαχιστον για μια βαρδια..Αν δεν υπαρξει λυση τα δρομολόγια θα γινονται μονο απο μια γραμμή και μονο προς και απο το Κιατο.
Τα τοπικα Λιοσια-Αεροδρομιο θα αντιμετωπισουν προβλημα.
Το προσωπικο καταβάλει τιτανια προσπάθεια ωστε το επιβατικό κοινό να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με καθυστερήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων...
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ