Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ενα χιλιάρικο ...δούλεμα

Νερό στο όνομα τους πίνουν πλέον οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες στην έλξη.. Νέα Έλξη, Δημοκρατική Συμπαράταξη και +συνεξέλιξη..
Για ποιους λέμε ότι πίνουν νερό στο όνομα τους ; Για τους Ιταλούς φυσικά..
Όταν το ΤΑΙΠΕΔ τους ανακοίνωσε την πρόθεση των Ιταλών να μοιράσουν από ενα χιλιάρικο  στους εργαζόμενους  για το καλως ηρθαμε ,επήλθε στην αρχή ένα μικρο ..σοκ..

Ο συνδικαλισμός από πλευράς εργοδοτών δια μέσω ΤΑΙΠΕΔ βρήκε απροετοίμαστους την.... οικουμενική στην έλξη...
Αφου ξεροκατάπιαν και αφού ψέλισαν κάτι ακατάσχετα μέσα στην συνάντηση μόλις βρήκαν την φωνή τους είπαν να το σκεφτούν..
Τι να σκεφτούν δηλαδή; Αφού κατέβασαν την σημαία  του αγώνα είπαν να ζητήσουν παραπάνω ...ρεγάλο για τους μηχανοδηγούς ή να  πάρουν χρήματα ανάλογα με την παραγωγικότητα..!!!!
Το ΤΑΙΠΕΔ ξανασφαλιάρισε την οικουμενική  έλξης αφού τους είπε οτι αυτό το ποσό είναι μόνο για μια  το καλωσόρισμα και είναι το ίδιο για όλους...
Η οικουμενική  έλξης κατόπιν σήκωσε το  άδειο ποτήρι της  και τσουγκρισε με τον εργοδότη ...Τσιν τσιν ... και καλως ηρθατε παιδιά στα μέρη μας..
Το μόνο πρόβλημα του οικουμενικού εργοδοτικού συνδικαλισμού είναι που ο ένας εταίρος η +συνεξέλιξη θέλει να το παρουσιάσει ως δική της επιτυχία(αυτό που δεν γνώριζε η +συνεξέλιξη δηλαδή μέχρι να τους το ανακοινώσει ο Πιτσιορλας) και να δείξει και δόντια οτι οι Ιταλοί φοβήθηκαν και έδωσαν το χιλιάρικο..
.Για αυτό η οικουμενική έλξης ...έκοψε μαχαίρι τις κινητοποιήσεις..Για τον φόβο των Ιταλων..
Μιλάμε για χοντρό δούλεμα..Μήπως όμως τους πιστεύει και κανένας;
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ