Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Και αν το τίμημα για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήταν ικανοποιητικό κύριοι;

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις στημένες αντιδράσεις για το χαμηλό  τίμημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ..
Βλέπουμε τον κυβερνητικό συνδικαλισμό,στελέχη ,κόμματα  να σκίζουν τα ιμάτια τους  για  το χαμηλό τίμημα
Και εμείς ρωτάμε 
ΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ;...Τότε τι;
Όλα καλά με την ιδιωτικοποίηση;;;!!!
Όλα νόμιμα και ηθικά και καλώς πουλήθηκε;;

Στην πραγματικότητα από την μία πλευρά ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός που εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην σιδηροδρομική οικογένεια(ΔΙΚΤΥΟ--ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ-ΑΣΚ) έχει οδηγηθεί σε ένα μεγάλο  και ιστορικό αδιέξοδο .Δεν είναι μόνο οι υποσχέσεις που έδωσαν και που ήταν κενές περιεχομένου αλλά είναι και  η παντοτινή ρετσινιά της ιδιωτικοποίησης του σιδηροδρόμου που θα τους ακολουθεί.
Τι προσπαθούν να κάνουν με την ρητορική για το χαμηλό τίμημα τότε ;
Πολύ απλά  προσπαθούν να δημιουργήσουν το πρόσχημα που θα τους επιτρέψει να αποδεχθούν και να συμβιώσουν με το καθεστώς της ήττας ανάμεσα στους εργαζόμενους .
Από την άλλη η  υποτιθέμενη αντιπολίτευση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ -ΛΕΒΕΝΤΕΣ) να θυμίσουμε ότι παρά τις αντιδράσεις για χαμηλό τίμημα δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την ιδιωτικοποίηση και κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για.... διαχειριστικά λάθη .!!!Αν ήταν στην εξουσία αυτοί αντι του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπούλαγαν τον σιδηρόδρομο καλύτερα,γρηγορότερα και ακριβότερα..(κάποτε βέβαια τον χάριζαν ούτε για ένα ευρώ αλλά έχουν πάθει αμνησία)
Πρόκειται δηλαδή για έναν οικτρό ψευδόπολεμο μεταξύ  αστικών κομμάτων και των αντίστοιχων συνδικαλιστικών φορέων τους στον σιδηρόδρομο για την... καλύτερη διαχείριση του καπιταλισμού και των ολέθριων συνεπειών του για την εργατική τάξη.
Απέναναντι σε όλα αυτά οι ταξικές δυνάμεις έχουν να πούν οτι στο <<πόλεμο του τιμήματος>> δεν συμμετέχουν  καθώς για το ΚΚΕ για το ΠΑΜΕ την ΑΣΚΕ δεν υπάρχει κανένα τίμημα που θα γινόταν αποδεκτό για την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου.
-ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ.
-ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΤΕ ΦΤΗΝΗ ΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΗ..
-Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ