Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Λεβέντης σε αντιλαική παράκρουση και κατά των συνταξιούχων

levenths-megalosyntaksioyxoi-trapezites
Να κοπούν οι συντάξεις όσων έχουν και άλλο εισόδημα 
Ας πλήρωσαν εισφορές ..να πάρουν τα λεφτά οι τράπεζες
Πρωί πρωί ο μεγαλομέγιστος πολιτικός Βασίλης Λεβέντης, στις τόσες ώρες που του δίνονται από τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, δεν μπόρεσε να μην ασχοληθεί με τον εχθρό των αφεντικών των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης πιάνοντας στο στόμα του για μία φορά ακόμα το ΚΚΕ!
Μιλώντας δήθεν για την απλή αναλογική είπε ότι το 1989 εάν ζητούσε το ΚΚΕ από τον γερο Μητσοτάκη να ψηφιστεί η απλή αναλογική για να συνεργαστεί μαζί του, ο γερο Μητσοτάκης θα το είχε κάνει γιατί έκανε «κρα» να κυβερνήσει! Ο Λεβέντης ξεχνάει ότι το 1989 δεν συγκυβέρνησε το ΚΚΕ με τον Μητσοτάκη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον οποίο ο Λεβέντης τα έχει κάνει τάτσι μίστσι κότσι! Τις ενστάσεις του για το 1989 ας πάει να τις πει λοιπόν στα φιλαράκια του, του ΣΥΡΙΖΑ! Το ΚΚΕ άλλωστε έχει κάνει σκληρή κριτική για το 1989 και για τη συμμετοχή σε αστικές κυβερνήσεις.
Μετά το ΚΚΕ ο μεγάλος αυτός πολιτικός ο οποίος «τα είχε πει», έπιασε στο στόμα του τον άλλον μεγάλο εχθρό των αφεντικών, τον λαό! Τι είπε για ακόμα μια φορά;! Ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις όσων έχουν εισοδήματα από ενοίκια και άλλα! Ο Λεβέντης κάνει πως ξεχνάει ότι για να πάρει κάποιος σύνταξη πλήρωσε! Δεν του δίνεται η σύνταξη για πλάκα! Δεν του δίνεται ως ρουσφέτι! Χρόνια ολόκληρα οι συνταξιούχοι πλήρωναν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία κατέκλεψαν οι διάφοροι πολιτικοί υπηρέτες του συστήματος σαν τον Λεβέντη για να δώσουν τα λεφτά μποναμά στις τράπεζες! Αυτό μας λέει ο μεγάλος πολιτικός Βασίλης Λεβέντης! Να κόψουμε τις συντάξεις γιατί είναι πολύ λογικό κάποιος να πληρώνει για να πάρει σύνταξη, αλλά αντί να πάρει τα λεφτά ο ίδιος, να τα πάρουν οι τράπεζες! Είναι ακριβώς σαν τα capital controls! Πας σαν το κορόιδο μια ζωή και καταθέτεις λεφτά στις τράπεζες κάνοντας το σκατό σου παξιμάδι και έρχεται ένας απατεώνας, εντολοδόχος των λεφτάδων, σε μια βραδιά και στ’ αρπάζει για να τα χαρίσει στους τραπεζίτες, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς τα εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια! Αυτό υπερασπίζει ο μεγάλος λεβέντης πολιτικός.
Για να τεκμηριώσει μάλιστα ο Βασίλης Λεβέντης το πόσο φιλολαϊκή είναι η πολιτική και η αντίληψή του, αφού πρώτα «περιποιήθηκε» τον εχθρό λαό και το κόμμα του το ΚΚΕ, μίλησε, με το σιγοντάρισμα των δημοσιογράφων, για το πόσο ανοιχτός άνθρωπος είναι, για το πώς όποιος θέλει ότι ώρα θέλει ανοίγει την πόρτα του γραφείου του και εισέρχεται και για το πώς κάθε πρωί βρίσκονται στο σπίτι του 15-20 άτομα για καφέ! Ε βέβαια! Δεν συνιστά φιλολαϊκή πολιτική το να ανοίγεις όποτε γουστάρεις την πόρτα του Λεβέντη και συνιστά αντιλαϊκή πολιτική το να θέλει να κόψει τις συντάξεις;!
Ραφαήλ Βασιλειάδης