Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση - Κάλεσμα της ΠΟΣ - Συγκέντρωση αύριο έξω από το ΤΑΙΠΕΔ

Αθήνα  5 /7 /2016
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

      Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αφού έταξε τα πάντα στους πάντες και μετέτρεψε το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ εξανέμισε την ελπίδα την οποία διακήρυττε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απογοήτευση του λαού αποθρασύνοντας την Κυβέρνηση που χωρίς αντίσταση πλέον  επιβάλλει άδικα, δυσβάστακτα και βάρβαρα μέτρα. 

Στο σιδηρόδρομο αφού οι προηγούμενες Κυβερνήσεις διαμόρφωσαν τις συνθήκες έφτασε η ώρα η σημερινή Κυβέρνηση να υλοποιήσει τη διάλυση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. 

Συνάδελφοι, Συνάδελφισσες, 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αναγνωρίζει την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που διανύουμε σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα συναινέσουμε σε αυτά που δρομολογούν για μας χωρίς εμάς. 
     Θ’ αγωνιστούμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε υποστηρίζοντας τις απόψεις και θέσεις μας για έναν ενιαίο – δημόσιο σιδηρόδρομο. 

     Δεν θα συνθηκολογήσουμε και δεν θα συμφωνήσουμε στο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος του κοινωνικού μέσου που λέγεται σιδηρόδρομος. 
Επειδή πιστεύουμε ότι αυτές οι θέσεις εκφράζουν όλους τους σιδηροδρομικούς, ακόμη κι αν θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε, πρέπει ν’ αγωνιστούμε όλοι μαζί δείχνοντάς τους ότι δεν θα υποταχτούμε. 

Αύριο 6/7/2016 κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές για τις εταιρείες ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΕΕΣΣΤΥ και έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από το ΤΑΙΠΕΔ ώρα 08.00’. 

Επιβάλλεται να είμαστε όλοι παρόντες.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.