Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Μισθοδοσία--δευτερεύουσες και οι Ζορό των διοικήσεων..

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σχετικά με το θέμα της μισθοδοσίας και ειδικότερα για το πρόβλημα που προέκυψε εδώ και καιρό με τις δευτερεύουσες σε έλξη και κίνηση   θέλουμε να σας βεβαιώσουμε οτι  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ..
Οι δευτερεύουσες ήταν και είναι σε αμφισβήτηση από την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω των κυκλωματών εργασίας  (τα οποία και δεν αποδέχεται) καθώς επιθυμεί να επιβάλλει κυκλώματα δική της έμπνευσης που όμως  μεχρι στιγμής μας... τα κρατά κρυφα...Γιατί άραγε;;;


Το θέμα με τις δευτερεύουσες μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ από στέλεχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  στην συγκέντρωση των εργαζομένων  κατά της ιδιωτικοποίησης στην Καρόλου στον 9ο  όταν ρωτήσαμε λεπτομέρειες για το θέμα με΄τα από πληροφορία που είχαμε.
Αλγεινή εντύπωση  σε όλη την έλξη αλλά και την κίνηση έκανε η υπεράσπιση της διοίκησης απο .. υποτίθεται εκπροσώπους εργαζομένων...που μιλάνε για.. παπαγαλακια!!!
Αν είναι δυνατόν να κουνάνε το δάχτυλο στους εργαζόμενους ... τα παπαγαλάκια της διοίκησης που την υπεραπίζονται με νύχια και με δόντια απο την πρώτη ημέρα διορισμού της από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα όταν κάνεις κυβερνητικό συνδικαλισμο..
Οταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία, η ΠΑΣΚ ήταν ο κυματοθραύστης και η υπερασπιση των διορισμένων διοικήσεων από το ΠΑΣΟΚ
Όταν η ΝΔ ήταν στην εξουσία η ΔΑΚΕ έσκιζε τα ιματιά της για τις διορισμένες διοικήσεις από την Νέα Δημοκρατία
Τώρα που οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  είναι στην εξουσία το ΔΙΚΤΥΟ και η +συνεξελιξη ανέλαβε τον ρόλο του υπερασπιστή και του ενορχηστρωτή του κυβερνητικού έργου εναντίον των εργαζομένων μοιράζοντας υποσχέσεις...επανάσταση και χάπια καταστολής.....
Κλασικά πράγματα...κανένα προβλημα...μην τους ακούτε...οι διοικήσεις είναι μαζί μας και άλλα τέτοια ωραία
ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΣΕ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ..ΨΗΦΙΣΑΝ
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ