Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Θα μας τρελανουν τελειως οι λακέδες του ΣΥΡΙΖΑ στον σιδηρόδρομο

Σε μπλογκ  φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ!!!!! στον σιδηρόδρομο διαβάζουμε με έκπληξη και οργή για τις αυταπάτες που καλλιεργούσαν μερικοί για τον καλό ιδιώτη..!!!!
Είναι να τρελαίνεσαι με το θράσος μερικών που μπορεί από κάθε κόμμα που περνάνε αυτό να ψηφίζει και από ένα μνημόνιο...αλλά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που τώρα καταργεί τον κανονισμό εργασίας στην τεχνική βάση για να τα βρει όλα έτοιμα ο ιδιώτης..
Ο ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν με νύχια και με δόντια ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έφερνε το τέλος των ιδιωτικοποιήσεων
Ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έσκιζε τα μνημόνια

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε οταν διαφήμιζαν την κλοπή των αποθεματικών ως θετικό βήμα.Οταν μας έλεγαν για το τέλος των ενιαίων μισθολογίων και των περικοπων.Για την αξιοκρατία που θα έφερναν.Για τις προσλήψεις που θα γίνονταν.


Ειναι οι ίδιοι αλλα και αυτοι που κουβαλούσαν στους χώρους εργασίας από τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ που μας έλεγαν για τον ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο..που έγινε τελικά ξεχωριστό μέλος του νέου υπερταμειου ξεπουληματος..
Ειναι δυνατόν να μιλάνε μερικοι για προσωπικο συμφερον ενω παρακαλανε γονατιστοι ;
Είναι δυνατόν να μιλάνε μερικοί για ξεπουληματα ενω έχουν λιώσει στα περα΄δωθε στην ΑLE  και στις συνάξεις της  στην οποία καταπίνουν αμασητες τις πολιτικές της ΕΕ;
Είναι δυνατόν να μιλάνε μερικοί για ιδιωτικοποιήσεις και συνθήκες εργασίας  των σιδηροδρομικων ενω στηρίζουν το 4ο σιδηροδρομικό πακετο την ΕΕ και την <<ευρωπαική προοπτική>> μιας Ελλάδας που το κόμμα τους την χαριζει στους ομίλους και τα μονοπώλια;
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ
Ερχονται οι συνελευσεις και θα τα πουμε έξω από τα δόντια...

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ