Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Δύο εργάτες του ΟΣΕ τραυματίστηκαν θανάσιμα πριν λίγο


(**Επικοινωνήσαμε για λεπτομέρειες και θα επανέλθουμε με νεώτερα ....ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ)
**ανανεωμένο..
Τραγικό  συμβάν πριν από λίγο κοντά σε χωριό των Σερρών.Το σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι , στο ύψος του τοπικού διαμερίσματος της Μεσοκώμης του δήμου Εμμανουήλ Παππά... Έγινε σύγκρουση μεταξύ ενός οχήματος ψεκασμού χόρτων και ενός μηχανήματος συντήρησης γραμμής
Από την σύγκρουση όπως μάθαμε, δύο εργάτες του ΟΣΕ 58 και 60 ετών   που επέβαιναν στο Unimog  έχασαν τη ζωή τους ακαριαία οταν έπεσε πάνω τους το όχημα συντήρησης γραμμής.Οι δύο άτυχοι συνάδελφοι  ήταν στο πίσω μέρος του οχήματος και ράντιζαν τα χόρτα, (τα οποία πρέπει να ξεραθούν γιατί λόγω των υψηλών θερμοκρασιών υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς από τους σπινθήρες των συρμών.) 
Ο οδηγός του οχήματος  συντήρησης της γραμμής τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σερρών. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δρεζηνοδηγός του πρώτου οχήματος, ο οποίος υπέστη σοκ και χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη, ενώ καλά στην υγεία του είναι ο δεύτερος δρεζηνοδηγός, όπως και ένας ακόμη αγρότης  που ήταν στο ψεκαστικό. .
 Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν δεν είναι ακόμα γνωστές.Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα, 7 οχήματα της πυροσβεστικής με 24 άντρες για τον απεγκλωβισμό των παγιδευμένων ατόμων και άντρες της αστυνομίας. 
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ