Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Kατάπιαν την γλώσσα τους οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΣΕ

Πρέπει  νομίζουμε να <<ευχαριστήσουμε>> τον κύριο Ν. Φίλη  (γνωστότερος και ως ο Πάγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ) για την <<πάσα>> που μας έκανε με την τοποθέτηση του στο συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
Πριν λίγο καιρό το στέκι της έλξης, το γνωστό φερέφωνο της διοίκησης και της κυβέρνησης στον σιδηρόδρομο, έκανε ανάρτηση με φωτογραφία τον Χαρίλαο Φλωράκη και τον Κων/νο Μητσοτάκη και παραλλήλιζε την κυβέρνηση του 89 με κατα φαντασίαν συνεργασίες του ΠΑΜΕ με την ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚ..
Στα άλματα υπερβολής που τους χαρακτηρίζουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έψαχναν να βρούν τρόπο για να συκοφαντήσουν το ΠΑΜΕ ...(παίζοντας οι ίδιοι τον ρόλο Παπανδρέου!!! )σε μια κρίση γελοιότητας  και πανικού τους για να χτυπήσουν ευαίσθητες χορδές των παλιών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ αλλά και να προκάλέσουν σύγχυση λίγο πριν τις εκλογές στον Λαρισαικό κλπ..Τωρα μετά την τοποθέτηση Φίλη  ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ οτι μονο η ΔΕΣΚ και το ΠΑΜΕ  είναι σε θέση να υπερασπιστούν τους σιδηροδρομικούς και τον σιδηρόδρομο...


Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΣΕ  δεν εχουν συνειδητοποιήσει οτι η δεξιά στροφή και τα αποκαλυπτήρια του ΣΥΡΙΖΑ κοινώς (ξεβράκωμα) είναι καταλυτικά και δεν κρύβονται με τίποτα.
Παρά την προσπάθεια των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν  την κυβέρνηση με όσο το δυνατόν λιγότερη βλάβη για τους ίδιους. η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τους εκθετει σε κάθε της βήμα.Βήματα που τα καθορίζει το κέντρο των Βρυξελλών,το εγχώριο και ξένο κεφάλαιο που  τα υπηρετούν πιστά  αλλά και οι δεσμεύσεις τους  για την άνοδο στην εξουσία
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ Νίκο Φίλη καθώς ανακοινώνει την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ(ριζοσπαστική αριστερά  είναι αυτή δεν είναι παίξε γέλασε ) με τις συντηρητικές δυνάμεις....ΝΔ...ΠΑΣΟΚ..ΠΟΤΑΜΙ...ΕΝΩΣΗ  ΚΕΝΤΡΩΩΝ ..
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ


Φίλης: "Πολιτικά έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ για συγκλίσεις με συντηρητικές δυνάμεις" ... 

Πολιτικά έτοιμος να αναζητήσει συγκλίσεις και συναινέσεις και με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μείζονα θέματα της εθνικής πορείας μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο, ανέφερε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, στο χαιρετισμό του στο 10 τακτικό συνέδριο της ΝΔ.
«Η λαϊκή δημοκρατική διαίσθηση έχει δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για τη διαμόρφωση των όρων της νέας δημοκρατικής Μεταπολίτευσης. Αυτό δεν μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου έργο ενός μόνο κόμματος, αλλά ούτε μπορεί να χαθεί σε προγραμματικές απροσδιοριστίες και σε οικουμενικά σχήματα που επικαλύπτουν τις διακρίσεις. Η σύγχρονη Αριστερά, κορμός της ευρύτερης δημοκρατικής-προοδευτικής παράταξης, παρά τις δυσκολίες της πορείας, έχει αναδειχθεί ως ο ένας πόλος της πολιτικής ζωής της χώρας, ανοικτός σε πολιτικές και κοινωνικές διεργασίες, πολιτικά αντίπαλος προς τη δεξιά οιασδήποτε μορφής.Ταυτόχρονα, όμως, πολιτικά έτοιμος να αναζητήσει συγκλίσεις και συναινέσεις και με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου, προκειμένου, να αντιμετωπιστούν τα μείζονα θέματα της εθνικής πορείας μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο» δήλωσε ο κ. Φίλης.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ