Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Αποκαλύπτουν μόνοι τους το ρόλο τους στο στέκι της έλξης

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Στο στέκι της έλξης την Δευτέρα 18 Απριλίου αναρτήθηκε κείμενο της διαχειριστική ομάδας του συγκεκριμένου μπλογκ(Γενιδούνιας-Κλειδαράς) ¨διαβάστε στέκι για να είσαστε έγκυρα ενημερωμένοι¨!!!!!

Παραβλέπουμε το γεγονός οτι ψευδώς ισχυρίζονται οτι είναι το μοναδικό σιδηροδρομικό blog που δεν αναπαρήγαγε την είδηση <<μούφα>> οτι δήθεν άνοιξε η γραμμή στην Ειδομένη και προχωράμε στο ουσιώδες..

Ακριβώς μετά γράφουν...

Το ίδιο έχουμε επιλέξει να κάνουμε πλέον και για τα μέτρα που έρχονται εδώ και 5 - 6 μήνες.
Μόλις κατατεθεί επίσημα το Νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό ΑΜΕΣΑ θα ενημερώσουμε τους μηχανοδηγούς και τους συναδέλφους μας.
Μέχρι τότε -παρακολουθούμε και εμείς- όπως όλοι, καθημερινά δημοσιεύματα που το ένα αναιρεί το προηγούμενο για μέτρα που έρχονται και παρέρχονται.
 
1..τα μέτρα δεν έρχονται και παρέρχονται,τα μέτρα πέρα από τους τακτικισμούς της κυβέρνησης είναι καθημερινά,έρχονται ,ήρθαν και είναι συμφωνημένα στο 3ο μνημόνιο της συγκυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ επιπροστίθονται και αποτελούν συνέχει των μετρων των προηγούμενων κυβερνήσεων. 
Δεν αποτελεί καθόλου παραπληροφόρηση (το αντίθετο μάλιστα) προς τους εργαζόμενους  να τους αποκαλύπτεις οτι και η δήθεν αριστερή κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια αντιλαική πολιτική με τις προηγούμενες ισοπεδώνοντας όποιο εργατικό δικαίωμα άφησαν μισογκρεμισμένο προκειμένου και οι προηγούμενες και αυτές  να στηρίζουν την καπιταλιστική ανάπτυξη  και την κερδοφορία των επιχειρήσεων εκτός και αν το <<στέκι της έλξης >> θεωρεί την μείωση κατά 1,8 δις το 2016 στις συνταξιοδοτικές δαπάνες φιλολαικό μέτρο και την μείωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης  φυσικού αερίου των επιχειρήσεων(ενώ την ίδια στιγμή αυξάνουν τα καύσιμα κίνησης για τον κοσμάκη) ..αντιμονοπωλιακό μέτρο.
Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την αύξηση των κερδών των αφεντικών..το αντίθετο θα συμβεί καθώς από την <<καμπούρα >> των εργαζομένων θα βγούν τα κέρδη.Οποιος διαφωνεί ή αμφιβάλει μπορεί να ρίξει μια ματιά  στον τουρισμό που αναπτύσσεται συνεχώς και τις συνθήκες εργασίας και αμοιβής στους εργαζόμενους σε αυτόν τον κλάδο.
 
2.Τα μέτρα  καθυστέρησαν απο το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα που τα ήθελε να εφαρμόζονται τον Νοέμβριο του 2015 γιατί κάποιες δυνάμεις με πρώτες και καλύτερες τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ ενημέρωναν για αυτά τους εργαζόμενους και οργάνωναν συνεχώς την λαική αντίσταση με πολύπλευρες δράσεις.
 
Αβίαστα λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα  οτι οι συγγραφείς της ανάρτησης στο στέκι της έλξης  όχι μόνο δεν συνέβαλαν στην επιτυχία των λαικών κινητοποιήσεων,όχι μόνο δεν προπαγάνδισαν την αντίσταση σε αυτά τα μέτρα αλλά τα στήριξαν κάνοντας την πάπια(για να μην παραπληροφορήσουν τους εργαζόμενους όπως λένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 
 
Αφήστε θα σας πληροφορήσουν αφού το νομοσχέδιο γίνει νόμος.Όταν  θα προσπαθούν να σας πείσουν οτι το ασφαλιστικό είναι ..δίκαιο,δεν γινόταν αλλιώς,οτι έγινε οτι καλύτερο μπορούσε να γίνει.... και όταν θα προσπαθούν να σας τρομάξουν με το ..προτιμάτε τα χειρότερα;

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ .ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η καλύτερη απάντηση στην πολιτική του κεφαλαίου,της ΕΕ, της κυβέρνησης και σε κάθε μακρύ χέρι της κυβερνητικής πολιτικής στα σωματεία είναι η όσο γίνεται  μεγαλύτερη συμμετοχή στην 48ωρη γενική απεργία με αιχμή το ασφαλιστικό και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για την εφόλης της ύλης αναμέτρηση με τα αφεντικά και τα κόμματα τους

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ