Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Συνεχίζεται η εντατικοποίηση στο ΜΑΙ .Παρέμβαση της ΑΣΚΕ στον προιστάμενο ΜΑΙ

Χθες έγινε ερώτημα της ΑΣΚΕ  προς τον προιστάμενο του ΜΑΙ για τα δεκαωρα**  και  για την συνεχόμενη μηχανοδήγηση στις Χαλκίδες( που συνεχίζεται ενώ μας είχαν ενημερώσει για αλλαγές.)
(**Έχει κατατεθεί  έγγραφη αναφορά προς την ΔΙΚΑΜ για τις δεκαωρες εφεδρειες του προαστιακου,το 2540,το 3520/21 κλπ) 

Ο προιστάμενος του ΜΑΙ είχε ξαναερωτηθεί για τις ατελείωτες ωρες στα εμπορικά,για το Θριάσιο που από 8ωρο γίνεται 12ωρο ,για τις ενάρξεις χωρίς λήξη !!! για την παραβίαση της ενδιάμεσης διακοπής μεταξύ 2 ενάρξεων  καθώς έχουμε μηχανοδηγούς να τους βάζουν να έρχονται στο 8ωρο,για την αλλαγη ωραρίου αυθημερόν χωρίς ειδοποίηση του εργαζομένου..
Η απάντηση του προισταμένου του ΜΑΙ ήταν ξεκάθαρη οτι τα ωράρια δεν μπορούν να αλλάξουν για διάφορους λόγους .Δεν έχει κόσμο για να δώσει άδειες ή να δώσει ρεπό το Πάσχα κλπ..
Σε ένδειξη σεβασμού στο παρελθόν του  καθώς  υπήρξε μέλος της ΑΣΚΕ  αλλά τώρα αποτελέι στέλεχος της +συνεξέλιξης (ΣΥΡΙΖΑ)  δεν θα κάνουμε κανένα σχολιασμό.
Θα πούμε προς ενημέρωση των μηχανοδηγών οτι  ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΆΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (δηλαδή μέχρι την επόμενη εβδομάδα) και επειδή  η νέα ηγεσία της ΠΕΠΕ μόνο να  βάζει πλάτη  στην διοίκηση  ξέρει , θα προχωρήσουμε σε καταγγελία στο ΣΕΠΕ.