Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Aλλαγές υπηρεσιών στο ΜΑΙ

Η ενημέρωση που είχαμε αργά το μεσημέρι είναι οτι σχεδιάστηκαν αλλαγές σε υπηρεσίες  για... εξοικονόμηση προσωπικού ..!!!
Ετσι από οτι μας είπαν η αμαξοστοιχία 52 θα γίνεται διασταύρωση με την αμαξοστοιχία 55 για τον μηχανοδηγό ο οποίος θα επιστρέφει με αυτή στο Ρέντη.
Στο 52 θα μπαίνει και βοηθός μηχανοδηγού ο οποίος θα συνεχίζει για Θεσ/κη με μηχανοδηγό απο το ΜΘ  .Ο βοηθός θα διανυκτερεύει στην Θεσ/κη και θα επιστρέφει με το 55 την επόμενη...
Επίσης μάθαμε  οτι ζητήθηκε από το ΜΘ  να σταλεί επίκουρος  1  βοηθός μηχανοδηγού...(πάλι επικουρίες)
Αλλαγές θα κανουν και στις Χαλκίδες και σε ερώτηση του εκπρόσωπου της ΑΣΚΕ για τις ωρες μηχανοδήγησης  ειπώθηκε οτι θα έχουν συνολική μηχανοδήγηση 5ώρες και 20 λεπτα.Σε νέα ερώτηση αν θα έχει ενδιάμεσα διάλλειμα για τον μηχανοδηγό δεν γνώριζαν να μας απαντήσουν..
Από την ΑΣΚΕ κατέστη σαφές οτι  στην περίπτωση που δεν θα εχει διάλλειμα ο μηχανοδηγός και θα εχουμε συνεχόμενη μηχανοδήγηση 5 ωρών και 20 λεπτών αυτές οι αλλαγές απορρίπτονται.
Αναμένουμε επίσης εξελίξεις για τα προγραμματισμένα 10ωρα των εφεδρειών στο αεροδρόμιο για το 3520 και το 2540 αλλά και για τις ώρες απασχόλησης στα εμπορικά όπως και για την τήρηση του 12ωρου ενδιάμεσης διακοπής στην έδρα..
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ