Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Συνεχίζει να σιωπά ο πρόεδροςτης ΠΕΠΕ για 6η ημέρα Ούτε λέξη για το περιεχόμενο της τροπολογίας

Το στέκι του ψεύτη σε μια νέα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα που έχουν προκύψει από την αλλοπρόσαλη τακτική και δράση του διαχειριστή του ,δηλαδή του προέδρου της ΠΕΠΕ θυμήθηκε το...89 .
ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ αναπολεί το παρελθόν του και θυμάται τα των  συνεργασιών των τότε πολιτικών ηγεσιών για την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου και στην θέση του Παπανδρέου βάζει  τον ευατό του και το στέκι του!!!!!!!

Αν αυτό δεν αποτελεί απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ψυχισμό του σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!Στην νεα φαντασιοπληξία του το ΠΑΜΕ συνεργάζεται με την ΔΑΚΕ για να ρίξουν από τον θρόνο του τον βασιλιά της ΠΕΠΕ..!!!
Αντίθετα όμως εμείς από αυτά που λέει και γράφει ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ αποδείξαμε με την δημοσίευση της τροπολογίας την αγαστή συνεργασία του με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του υπουργείου μεταφορών  εναντίον των μηχανοδηγών .
Το τελικό αποδεικτικό στοιχείο ,το άρθρο δηλαδή για τα χιλιόμετρα στην προς υπογραφή σσε ήταν συντριπτικό και αποκάλυψε περίτρανα τα ψέματα του.
Οι μηχανοδηγοί έχουν κατανοήσει πλήρως ότι η συνεξέλιξη με τον Γενιδούνια στο τιμόνι της οδηγεί τον κλαδο στον γκρεμό...Στο χάος..

Ούτε μια λέξη για το περιέχομενο της τροπολογίας.Υποστηρίζουν για ακατανόητους λόγους τα  περί διαρροής  αλλά εμείς δεν το αποδεχόμαστε .Ζητήσαμε,απαιτήσαμε να παραλάβουμε την τροπολογία μετά από το email που μας έστειλε ο Γενιδούνιας και που σε αυτό προδώθηκε μόνος του με τον τίτλο του email..
Εμείς  σαν ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ  με την σειρά μας ενημερώσαμε την έλξη και την κίνηση .Δεχόμαστε συγχαρητήρια από συναδέλφους συνοδούς και μηχανοδηγούς που είναι μέλη των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ σε κίνηση και έλξη για την δημοσίευση της τροπολογίας.

Στα περί προσωπικού μένους που υποστηρίζουν  ο Γενιδούνιας και ο Κλειδαράς μέσα από το στέκι τους εχουμε να σας πούμε ότι μια πρόχειρη ανάγνωση στο στέκι από το 2011 θα καταλάβετε ότι οι αναρτήσεις  σεντόνια  έχουν συνήθως αφιερώματα στο μέλος της ΑΣΚΕ   Κλίτσα Γ.Εκεί θα διαβάσετε κείμενα με όρους όπως νεοκομμουνιστής,αποτυχημένος,εγκάθετος,ασπάλακας,πλαστό πτυχίο αγγλικών ,βαστάζος ,λακές και πολλά αλλα με αποκορύφωμα το ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ στην σελιδα του ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ από το μέλος του ΔΣ της ΠΕΠΕ και εκλεγμένο με την συνεξέλιξη Καλαμάρα Αποστόλη.

Εμείς αλλά και όλοι οι μηχανοδηγοί απαιτούμε από τον πρόεδρο της ΠΕΠΕ Γενιδούνια  Κ να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα που θα τα βάζουμε κάθε ημέρα μέχρι την υπογραφή σσε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ..

 1.Είχε στην κατοχή του την τροπολογία  και το οργανόγραμμα πριν αυτά δωθούν στην ΠΟΣ και την ΠΕΠΕ από την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

2.Γιατί αφαίρεσε την τροπολογία από το email προς την ΑΣΚΕ;

3.Συμμερίζεται την άποψη της διοίκησης οτι η τροπολογία είναι για το καλό μας;

4.Στο τελικό κείμενο της σσε που συμφωνήθηκε με την προηγούμενη διοίκηση και  που έχει και ο ίδιος στα χέρια  του είναι ή δεν είναι μέσα τα χιλιόμετρα κίνησης και έλξης ;

5.Για ποιον λόγο δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η τροπολογία;

6.Αποκρύπτει από τις παρατάξεις της έλξης σημαντικά στοιχεία για το μέλλον του κλάδου;

7.Κάνει παράλληλες διαπραγματεύσεις μόνος του  εν αγνοία του σωματείου;

8.Ποιος καθυστερεί την υπογραφή της ΣΣΕ;

9.Αποδέχεται την νομιμοποίηση του νέου ενιαίου μισθολογίου μέσα από σσε ή όχι;


(ΥΓ sms από τον Κλίτσα Γεώργιο μηχανοδηγό του ΜΑΙ σκέτο...χωρίς ΑΣΚΕ)

στα όσα προσβλητικά ..πρόστυχα αλλά και αισχρά έχω δεχθεί από το στέκι κατά καιρούς δηλαδή από τον Κλειδαρά και τον Γενιδούνια  έχω να πω μόνο το παρακάτω:
Σε αυτή την ζωή ή την επόμενη....μπροστά από την πόρτα στον παράδεισο ή λίγο πριν αναψουν τα καζάνια στην κόλαση   χίλιες φορές Κλίτσας παρά έστω και ένα λεπτό Γενιδούνιας ή Κλειδαράς