Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Eπιστολή του συναδέλφου απο την κίνηση Δ .Κασκαντίρη

**Η επιστολή του φίλου μας και συναδέλφου Δημήτρη ''Τζίμη'' Κασκαντίρη μας παραδώθηκε ιδιοχείρως τις πρώτες ημέρες  που ξεκίνησε η μεταφορά του ιντερνετ σε άλλη διεύθυνση.Δώσαμε υπόσχεση δημοσίευσης και αυτό κάνουμε παρά την σημαντική καθυστέρηση .Φίλε Τζίμη σε ευχαριστούμε για την υπομονή

Απο ταξίματα πάμε καλά = προοδεύουμε,αλλά όταν φτάσουμε στο δώσιμο δεν ξέρουμε-δεν γνωρίζουμε-δεν καταλαβαίνουμε τίποτε.
Ο "επόμενος".
Καταγγέλλω το Δ.Σ. της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ διότι τίποτε μέχρι σήμερα (και αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό) δεν έχει διορθώσει στην αμαξοστοιχία 600 στον Κεντρικό Σταθμό Αθήνας,παρότι τους έχω προειδοποιήσει-γνωστοποιήσει τι συμβαίνει.
Τίποτε απο όλα αυτά που τους υποσχέθηκαν δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Απο υποσχέσεις,λόγια του αέρος,ή του σήμερα μόνον χορτάσαμε,αλλά απο έργα όπως φαίνεται  στο βαθύ μέλλον.Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται γίνεται χειρότερη με κυριότερο λόγο: 
όλες οι πόρτες του σταθμού Αθήνας παραμένουν ανοικτές και μάλιστα τελευταία δημιουργήθηκε άνοιξε και καινούργια.Με ένα άτομο υπηρεσία στην κεντρική είσοδο κανένα πρόβλημα δεν λύνεται,αλλά δημιουργούνται περισσότερα διότι κάποια στιγμή χρησιμοποιείται και σε άλλο αντικείμενο ..(Αυτοκίνητα στο Ρουφ).
Κανείς δεν υπάρχει το βράδυ ή ανέκαθεν υπήρχε απο τα υψηλόβαθμα στελέχη που υπάρχουν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.Τα τετραγωνάκια ήθελαν,βιαζόντουσαν μόνο  να κλείσουν οι καλοί γνώστες του αντικειμένου εκ των έσω διότι τα έξω ήταν προβληματικά και διαφορετικά παιδιά απο άλλον πλανήτη.
Αλλά οι ευθύνες παραμένουν ευθύνες και ο κανονισμός ισχύει ο παλιός χωρίς να έχει αλλάξει τίποτε εκτός απο τον απρόσωπο που ποτέ δεν είχε ευθύνες σε σύνθεση έντεκα (11) βαγονιών.
Με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει σε δύο (2) άτομα μόνον,που εγώ μπορώ να τα χαρακτηρίσω ( αλλά δεν θέλω λόγω σεβασμού προς τον κάθε  συνάδελφο που εξασφαλίζει την αμαξοστοιχία 600/601)τα οποία προσπαθούν πολλες φορές να λύσουν τα άλυτα .
Παρακαλώ όπως για το αληθές του περιεχομένου που σας κατήγγειλα και έγραψα προκαλώ τον Πρόεδρο του σωματείου μας ή  Αντιπρόεδρο εαν έχουν το θάρρος και την δύναμη να βγούν δημοσίως στους συναδέλφους και εαν φυσικά έχουν την δυνατότητα και τους επιτρέπεται απο την υπηρεσία να τους πληροφορήσουν τι παρέδωσα στο ΓΠΑ/ΑΙΡ στις ημερομηνίες 26.27 /2ου και 28.29/2ου απο την αμαξοστοιχία 600 μαζί με τα καθήκοντα Ε.Χ. Προισταμμένου που εκτελούσα και λόγω πληθώρας επιβατών είχα να λύσω και άλλα προβλήματα που δημιουργούνται και πρέπει να γράψω στο Φ.Π. κατά την διάρκεια της πορείας της αμαξοστοιχίας.
Τα παιδιά για όλες τις δουλειές (φυσικά για το συμφέρον  μου μήπως σαν κομματικό παιδί που είμαι προαχθώ).
Δυστυχώς έχουμε μείνει εδώ και πολλά χρόνια στην γνωστή παροιμία γιατί έτσι είναι η φιλοσοφία τους =
<<Θεωρία δίχως πράξη,είναι δίχως άξονα αμάξι>>.

Κασκαντίρης Δημήτριος
ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΠΑ/ΑΙΡ