Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Σήμερα η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.



Σήμερα Δεύτερα 21 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί θα συνεδριάσει στα γραφεία της στην οδό Καρόλου, το διακριτικό συμβούλιο της μεταφορικής εταιρίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη της.


ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ:


1. Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού Δ-1517/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού του τροχαίου υλικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., για τους συρμούς που χρησιμοποιούνται στις Προαστιακές διαδρομές Πειραιά – Α.Ι. Ρέντη – Αφιδνών, Αφιδνών –Χαλκίδας, Αθηνών – Χαλκίδας, Αθηνών – Άνω Λιοσίων, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Α. Λιοσίων και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Κιάτου» στην εταιρεία «ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΜΠΙΖΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.».


2. Κατακύρωση του ανοικτού συνοπτικού Διαγωνισμού Δ-1519/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και Τροχαίου Υλικού για τους συρμούς Πελοποννήσου και τα λεωφορεία Αμαξοστασίων Ασπροπύργου (Θριάσιο) και Πάτρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. - ΚΕΝΤΖΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.».


3. Κατακύρωση του ανοικτού συνοπτικού Διαγωνισμού Δ-1518/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών φύλαξης του τροχαίου υλικού στους σταθμούς του Προαστιακού Αθηνών (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και ΚΟΡΩΠΙ) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «OCEANIC SECURITY Ι.Ε.Π.Υ.Α. Α.Ε.».


4. Κατακύρωση του ανοικτού συνοπτικού Διαγωνισμού Δ-1522/15 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης» στην εταιρεία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.».


5. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού των συρμών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα Δίκαια και στο Μηχανοστάσιο Αλεξανδρουπόλεως.


6. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού χώρων, λεωφορείων και Τροχαίου Υλικού για τους Διαπεριφερειακούς Διεθνείς και Εμπορικούς συρμούς Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.


7. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών στον Επιβατικό Σταθμό Λάρισας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.


8. Έγκριση πορίσματος για τη ληστεία στο Πρακτορείο του Σ.Σ. Κάντζας.


9. Έγκριση χορήγησης συμπληρωματικών διατακτικών σίτισης στους συνταξιούχους από 01.01-31.12.2015 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για το έτος 2015.


10. Έγκριση Υπερωριακής Απασχόλησης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για το έτος 2016, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20, του Κεφαλαίου Β΄, του Ν. 4354/2015.


11. Μισθολογική και βαθμολογική ένταξη από 01.01.2013 της κατηγορίας ΤΕ στην κατηγορία ΠΕ με την προσθήκη πλασματικού χρόνου τριών (03) ετών με βάση τις διατάξεις της παρ. 4, του άρθρου 28 του Ν.4024/2011, σε συνδυασμό με το άρθρο 2 της από 23.03.2011 Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε..


12. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.