Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αν δεν ήταν επικίνδυνοι θα ήταν απλώς αστείοι!!

Πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία  η νέα μέθοδος γκαιμπελισμού που διδάσκει το γνωστό στέκι...Προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τις ασταμάτητες αποτυχίες και σφαλιάρες που δέχεται ο κλάδος εξαιτίας της πρακτικής τους  και της άσκησης  κάτι σαν συνδικαλισμό .Συνδικαλισμός στους διαδρόμους και στο... παρακαλητό δηλαδή...
Ας τα παρουμε ένα ενα..
Ενώ όλη η Ελλάδα πλέον γνωρίζει οτι το κύκλο των κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού και των άλλων αντεργατικών νόμων  τον ξεκίνησε το ΠΑΜΕ κάποιοι θεωρουν οτι αυτοί σταμάτησαν !!!το νόμο λαιμητόμο ή τα υπόλοιπα τερατουργήματα..της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.. Ε Λ Ε Ο Σ...μας <<κουφάνατε>>!!!


(Μα δεν θα μπορούσαν άλλωστε  και αντικειμενικά  να τα σταματήσουν, με την τόση  στήριξη που δίνουν καθε μέρα, κάθε ώρα ,καθε λεπτό σε αυτή την κυβέρνηση που την υπηρετούν με τέτοια αφοσίωση και ζήλο.)

Ακόμα και η κλιμάκωση του αγώνα με τις απεργίες τα συλλαλητήρια και την νέα 48ωρη απεργία τον Μάρτη προήλθε από την πίεση του ΠΑΜΕ και έτσι  αναγκάστηκαν οι κύριοι της ΓΣΕΕ να προβούν σε κινητοποιήσεις..Το μεγαλύτερο συλλαλητήριο εξάλλου ήταν αυτό του ΠΑΜΕ (μόλις πριν λίγο καιρό) με την κεφαλή της πορείας στους στύλους του Ολυμπίου Διός και την ουρά στην Ομόνοια ...
Αυτό τον αγώνα θέλουν να καπηλευτούν τα νεόκοπα τσιράκια της κυβέρνησης εντός ΟΣΕ   Έχουν αγωνία να κρυφτούν  πίσω από τους αγωνιστές του ΠΑΜΕ καθώς μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τις επιλογές τους...Τους κατάλαβε ο κόσμος..
Οι κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΕΠΕ μετά την απόφαση των γενικών συνελεύσεων  κατέληξαν σε παταγώδη αποτυχία ,με τα τρένα να κινούνται κανονικότατα παρα με  μόνο μερικές καθυστερήσεις αλλά και πολλά εμπορικά να κινούνται εν ώρα στάσης εργασίας ..Η μήπως είναι ψέματα; ..
Ο λόγος της αποτυχίας; Μα ο κατεξοχήν ύπουλος και πονηρός σχεδιασμός των στασεων μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου αλλά και για να μην προκληθεί βλάβη στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και του υπουργείου μεταφορών( στο οποίο ξημεροβραδιάζονται μερικοί να παρακαλάνε να τους βοηθήσουν να ξοφλήσουν κάτι γραμμάτια ...ξέρουν αυτοί..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..)

Αφού σταμάτησαν οι στασεις στα εμπορικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση ..ΈΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ  ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ .Γενικές συνελεύσεις που οι μηχανοδηγοί που πρόσκεινται στην συνεξέλιξη  προκάλεσαν..ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ  και οι κινητοποιήσεις αντί να συνεχιστούν είναι σε αναστολή διαρκείας!! με κάτι αόριστα ,άλλα αντί άλλων,και κατι ασυνάρτητα  ΘΑ γίνουν ή ΘΑ  δούμε...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΠΕ..
Στα υπόλοιπα δε θέματα η μία σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη καθώς η ανικανότητα τους είναι θα μείνει στην ιστορία.
Κόπηκε  εντελώς το γεύμα στο ΚΑΨΗΣ (αυτό  ντε που θα έλυνε ο προεδρος στην σύμβαση ανανέωσης του ξενοδοχείου και μας εγκαλούσε για την ανυπομονησία μας ..)Ενώ έχουμε χειροπιαστά αποδεικτικά με το ΣΕΠΕ να ζητα να δίνεται το γεύμα σε όλους  και οχι μόνο στους επίκουρους καθώς παραβιάζεται η αρχή της ίσης μεταχείρισης καταφεραν να ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..Περαστικά μας συνάδελφοι...αυτούς ψηφίσατε
Στο μέτωπο της σσε τα πράγματα έχουν βαλτώσει και να περιμένουμε να έρθουν οι διοικήσεις που δεν έρχονται...Μήπως μπορει να μας πει  ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΞΗΣ  γιατί καθυστερούν μια και ξημεροβραδιαζονται στο γραφείο της κυρίας Πέτης ;
Επίσης μήπως ξέρει κανείς να μας πει αν είναι αλήθεια οτι μειώθηκαν οι συντελεστές των χιλιομέτρων με πρόταση συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ  για να μην φανούν πολλά στην διοίκηση ;Μπα φήμες θα είναι αφου είχαν συμφωνήσει στο 0,8 για τα εμπορικα..σιγά μην είναι λιγότερο..
Το ευθύνης τελικά ομολογούν οτι θέλει ΚΥΑ ..αλλά ομολογούν επίσης οτι η ΚΥΑ είναι δύσκολο να υπογραφεί!!Κατα τα άλλα θα δικαιωνόμασταν απο εποχής Βαλαβάνη μέχρι και τώρα που σήμερα -αύριο το υπογραφουν καθώς <<καθάρισε>> η +συνεξέλιξη ..ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!

Στις διανυκτερεύσεις  έχουμε το νέο μετωπο  και  που πλεον κινδυνεύουμε να πηγαινουμε ΔΩΡΕΑΝ εκτος εδρας μετα τις δικαστικές αποφάσεις και τις τραγελαφικές ενέργειες μερικών που έχωσαν σε μια αγωγή οτι έβρισκαν μπροστα τους..Αν χαθεί και το δικαστήριο στην ΔΡΑΜΑ τότε δεν θα εχουν που να κρυφτούν  .Αλλά τι να το κάνεις οταν θα εχει καταστραφει ενα κεκτημένο για ενα ολόκληρο κλάδο από τις τυχάρπαστες και αλλοπρόσαλες ενέργειες  ανθρώπων που βλέπουν μόνο τον περίγυρο τους και οχι παρα περα....Το δε 40 ευρο που πληρώνεται η διανυκτέρευση τώρα   προέρχεται από την εγκύκλιο Μάρδα που εκανε τα 29,95 και το 10 ευρο της επιστροφής την επόμενη ημέρα σε μια αμοιβή..Δηλαδή τα έκανε 40 ευρώ χωρίς δικαίωμα αμοιβής 10 ευρώ για την επόμενη ημέρα επιστροφής από διανυκτέρευση...Για να μης σας κοροιδεύουν οι διάφοροι έγκυροι ..Στην ουσία δεν υπήρξε καμία αύξηση στην διανυκτέρευση απλά εμας δεν μας έδιναν  το 10ευρο της επιστροφής..

Και οι σφαλιάρες συνεχίζονται με το μέτωπο της ιδιωτικοποίησης πλέον να είναι μια πραγματικότητα όπως παραδέχονται ανοιχτα αυτοί που μέχρι χθες  έλεγαν οτι δεν θα γίνει τίποτα..
Για τις προσλήψεις   δε... άλλαξαν το παραμύθι .Οταν γίνουν και όποτε γίνουν ,το νέο δόγμα, καθώς πλέον λένε οτι ακόμα και αν γίνουν οι διαδικασίες κανονικά με τα σωστα χρονοδιαγράμματα θα έρθουν μηχανοδηγοί σε 2 ή 3 χρόνια!!..Μα εμεις τους περιμεναμε στο ΚΕΚ χθες με όσα έλεγαν τόσο καιρό..
Βάρδιες ..συνεχίζονται οι εξαντλητικές βάρδιες με συνεχόμενες ώρες μηχανοδήγησης που ξεκινάνε από 4 ώρες και ξεπερνάνε τις 5.30 χωρίς διάλειμμα .Μάλιστα δε κυκλοφορεί η φήμη οτι αυτές  οι βάρδιες είναι χαλαρές και θέλουν να τις συμπτυξουν!!!!Καλα αν το δουμε και αυτό....Κυκλοφορεί δε έντονα η φήμη για περικοπή επιβατικών δρομολογίων για να ανοίξουν οι διάδρομοι των εμπορικών..
Την ίδια ώρα που είναι κομμενα ..ΧΑΛΚΙΔΕΣ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΑ-54-57 ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ  κανουν πλάτες στα εμπορικά...
Τα προβλήματα στο κλάδο πολλά και άλυτα ..Και θα παραμείνουν άλυτα εφόσον παραμένουν στο τιμόνι της ηγεσίας της ΠΕΠΕ αυτοί που μας πάνε στο τοίχο για χάρη της κομματικής τους γραμμής.
Παραδέχτηκαν οτι μηχανοδηγοί μίλησαν με την RAIL CARGO ενω μας κατηγορούσαν οτι λέμε ψέματα και τα βγάλαμε από το μυαλό μας..Μέχρις πουτάνας γιους μας αποκάλεσαν οι ηθικοπλαστικοί συνδικαλιστες  της συνεξέλιξης  για το θέμα ,αλλα μετα παραδέχθηκαν την αλήθεια.Τους ενόχλησε που γράφηκε στο ιντερνετ και δεν συμφωνούν με την διαπόμπευση είπαν..
ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ;Οι μάστερς των διαδυκτιακών υβρεων,των ανώνυμων σχολιαστών και της ιντερνετικής κλάψας;Σηκωνουμε τα χέρια ψηλά΄΄΄΄΄΄
Στις επιθέσεις εναντίον του ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ,της ΑΣΚΕ,του ΠΑΜΕ  των μοναδικών δυνάμεων που αντιστέκονται στο ξεπούλημα και στηρίζουν τους αγώνες των σιδηροδρομικών δεν ιδρώνει το αυτί μας..Κωλοτούμπες εμεις δεν κανουμε ουτε τα <<μαζευουμε>> οπως διαβασαμε..
ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ  ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ  ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠΕ...
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗΣ ...ΠΑΙΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΔΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..

** σε μερικές ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορα του ιντερνετ και θα μπούμε πάλι σε κανονική ροη αναρτήσεων..Ετοιμαζουμε ενα μινι αφιερωμα σε συνδικαλιστές του ΔΙΚΤΥΟΥ καθως  σε ΔΣ σωματείου είπαν ΣΗΜΕΊΑ και ΤΕΡΑΤΑ...Μείναμε με ανοιχτό το στόμα με αυτα που ακούσαμε...και ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ..
*** προλαβαινετε να κοιμηθείτε κυριοι για μερικές ημέρες γιατι σε λίγο πάλι θα ξενυχτάτε ...
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ