Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Σχεδιάζουν περαιτέρω εντατικοποίηση διοίκηση μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έλξης


Σε νέα συμπίεση  η εργασία του μηχανοδηγού  με διάφορες << προτάσεις>> να έρχονται στο φως που προκαλούν ανατριχίλα και οργή..
Η ηγεσία της ΠΕΠΕ ταγμενη στην εξυπηρέτηση του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού που ασκεί προσφέρει γη και ύδωρ..σε αυτές τις παρασκηνιακές διεργασίες...


Ενώ στην  τοπική γραμματεία ΜΑΙ συζητήθηκε η επαναδιοργάνωση των κυκλωμάτων για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας για άλλη μια φορά με μια  προκλητική ακροβασία από την πίσω πόρτα  επιχειρούν να εντατικοποιήσουν την εργασία του μηχανοδηγού στο μέγιστο.
Θέλουν να στείλουν 1 μηχανοδηγό με βοηθό μηχανοδηγού στην Θεσ/κη εφ΄όλης  και να συμπτύξουν υπηρεσίες !!!Χαλκίδας καθώς τις θεωρούν λάιτ!!
Για την ιστορία θα αναφέρουμε  οτι  στις ΧΑΛΚΙΔΕΣ  υπάρχει υπηρεσία με ΣΥΝΕΧΗ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΗΣΗ 5 1/2 ΩΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ... Τι ακριβώς θέλουν να συμπτύξουν ;;;;
Από την άλλη έχουν δημιουργηθεί υπηρεσίες α και β κατηγορίας εντός του Προαστιακού με τις ελάχιστες υπηρεσίες α κατηγορίας  να έχουν  ειδικές συνθήκες με μεγάλα διαλλείματα και λίγες ώρες μηχανοδήγησης και τις πολλές  β κατηγορίας να μην σηκώνεσαι από το κάθισμα ούτε για την ανάγκη σου..
Τις <<α΄κατηγορίας>> βλέπουμε  οτι δεν θέλουν να τις <<συμπτύξουν>> καθώς αποτελούν προνόμιο μερικών εκλεκτών της ηγεσίας της ΠΕΠΕ .Λοξοκοιτάζουν τις άλλες τις <<β κατηγορίας>> που κάνει το 90% των μηχανοδηγών  ..(.Παραμένουν προκλητικοί ακόμα  και στις εξυπηρετήσεις φίλων τους)
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ