Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ : ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΕΣ!Καταιγισμός ειδήσεων για το ασφαλιστικό νωρίς το πρώι σήμερα από τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, στον Γιώργο Αυτιά. Ο Υπουργός εργασίας υπο την ισχυρή πίεση των  ερωτήσεων του Γ Αυτιά δήλωσε Σκληραίνει ο  νόμος για την αδήλωτη εργασία με την δήλωση βόμβα! "Αν εντοπίσουμε  εργοδότη  να απασχολεί εργαζόμενο με μαύρη εργασία θα τον αναγκάζουμε να τον προσλάβει αμέσως με εξαρτημένη  εργασία"!

Αυτό όμως που θα συζητηθεί άμεσα θα είναι η  δήλωση ΣΟΚ   ότι "δεν υπάρχουν χρήματα για το κατώτατο εγγυημένο εισόδημα"! Ο Υπουργός μπροστά στην ισχυρή πίεση του Γιώργου Αυτιά παραδέχθηκε, ότι : "σε τρία χρόνια ο επανυπολογισμός των συντάξεων"!  
Ακόμη τόνισε, ότι : δεν αποκλείεται εμπλοκή στην διαπραγμάτευση! Αποκάλυψε ακόμη, ότι πολλές φορές ο Τσίπρας σταμάτησε την διαπραγμάτευση και μίλησε με Μέρκελ. "Έχουμε δεύτερο εναλλακτικό σχέδιο για το ασφαλιστικό. "Αν ζητήσει ενημέρωση ο Μητσοτάκης για το ασφαλιστικό θα την έχει", είπε για το νέο πρόεδρο της ΝΔ. ενώ εκτίμησε ότι "ο Μητσοτάκης θα διεμβολίσει Ποτάμι ΠΑΣΟΚ".