Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Σοβαρά προβλήματα στον προαστιακό Αθηνών

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από νωρίς με συνεχείς διακοπές τάσης.
Κάθε λίγο ακινητούσε και ένας συρμός λόγω πτώσης τάσης στο δίκτυο.
Το πρόβλημα κορυφώθηκε με ένα γενικό βραχυκύκλωμα όταν συρμός ανέβασε παντογράφους.Το βραχυκύκλωμα προκάλεσε βλάβη στην γραμμή επαφής μεταξύ Κάντζας και Παλλήνης.
Η γραμμή κόπηκε σε μήκος περίπου 300 μέτρων και συρμός παρέμεινε εγκλωβισμένος και αποσύρθηκε πριν λίγο με αυτοκινητάμαξες ντήζελ.
Μεταξύ Κάντζας  και Παλλήνης υπάρχει μονοδρόμηση.

Σε απόγνωση το προσωπικό έλξης από την σύγχυση και την έλλειψη συντονισμού.
Σε σημείο βρασμού οι επιβάτες που βλέπουν τα  δρομολόγια να καθυστερούν ή να ακυρώνονται και να βρίσκονται διπλά  χαμένοι καθώς θέλουν να πάνε στην δουλειά τους ή να επιστρέψουν από αυτήν.
Το  αβίαστο συμπέρασμα   που βγαίνει σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε και ζούμε σήμερα σαν εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο ,είναι οτι ο σιδηρόδρομος χτυπιέται βάναυσα από τις  αστικές κυβερνήσεις διαχρονικά.Έτσι και η  σημερινή συγκυβέρνηση  στηριζόμενη από ξένα και εγχώρια συμφέροντα αγωνίζεται  εντατικά για την απαξίωση του και το ξεπούλημα σε όποιον να'ναι και όσο όσο.Όσα εδώ και χρόνια συμβαίνουν στο σιδηροδρομικό δίκτυο δεν είναι τυχαία αλλά αποτελούν συνειδητή  επιλογή πολιτικών ηγεσιών που έχουν ...<<άλλα>> σχέδια.Πιστεύουμε ότι αυτά  τα φαινόμενα παρακμής θα ενταθούν για να ισχυροποιήσουν το κλίμα απαξίωσης  που τους εξυπηρετεί.
ΘΑ  ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ οτι:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΟ ΥΛΙΚΟ

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ