Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Απαράδεκτος διαχωρισμός προσωπικού σε έγγραφο της ΕΕΣΣΤΥ

Σε έγγραφο που συντάχθηκε από την κεντρική διεύθυνση της ΕΕΣΣΤΥ γίνεται η ανάλυση -ακτινογραφία του προσωπικού της εταιρείας με πρωτοφανή τρόπο και κριτήρια που είναι απαράδεκτα εως προκλητικά .
Η εταιρεία  παρουσιάζεται με  τον συγκεκριμενο αριθμό εργαζομένων αλλά με έναν  αυθαίρετο διαχωρισμό που ξεκινά με

  • διευθυντές
  • μηχανικοί
  • εργαζόμενοι στην παραγωγή
  • άλλοι στους οποίους περιλαμβάνονται α)φύλακες β) ΑΜΕΑ γ)συνδικαλιστές
Εκτός του ότι  εμείς καταλαβαίνουμε τα κίνητρα της σύνταξης  αυτού του εγγράφου θέλουμε να πουμε στον συντάκτη της έκθεσης  οτι τα ΑΜΕΑ δια νόμου ανήκουν στην παραγωγή ,οι φύλακες είναι τεχνίτες που τους πήγαν στην φύλαξη αλλά προσφέρουν μεγάλο έργο και τέλος οι συνδικαλιστές αποτελούν εκλεγμένο κομμάτι  του προσωπικού για να το εκπροσωπούν όπως αυτό καθορίζεται από νόμο του ελληνικού κράτους.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που από την κεντρική διεθυνση της ΕΕΣΣΤΥ ξεκινούν θέματα που θα λέγαμε οτι στρώνουν το χαλί  στον νέο ιδιοκτήτη της εταιρείας ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να κάνουν.Η φιλοκυβερνητική παράταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ εξάλλου μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές  από μέλη της  όπως ο συντάκτης της έκθεσης .Δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι γνωστές οι διασπαστικές και κυβερνητικές  τους θέσεις
Να τα δούν αυτά οι εργαζόμενοι στον όμιλο και να βγάλουν συμπεράσματα..
Η έκθεση θα συζητηθεί στο ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ