Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο..και μετά δεν μαζεύεται με τίποτα

Συνεχίζει την ψευδολογία η ηγεσία της ΠΕΠΕ διατρεβλώνοντας καθώς επιχειρεί να ξεφύγει από την δυσχερή θέση στην οποια έχει έρθει λόγω της ανακολουθίας των προεκλογικών  υποσχέσεων και πράξεων.
ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ γιατι δεν θελουν να αποκαλυφθούν τα ψέματα τους.
Επίσης για πολλοστή φορά πιάνονται αδιάβαστοι καθώς η ΑΣΚΕ στην επιστολή της μιλαει για  κάθε νόμιμη χρήση και όχι νομική ενέργεια....

Δηλαδή δεν θέλουμε να εκβιάσουμε κάποιον...δεν θέλουμε να προκαλέσουμε βλαβη με κρυφές και πονηρές δημοσιοποιήσεις ή κρυφές ηχογραφήσεις.. ή να σχολιάσουμε ανώνυμα (δεν ξερουμε αν τους θυμίζουν κάτι αυτά..ή ..μήπως όχι;) . Θέλουμε πάντα να είμαστε εντός νομίμων , ηθικών και συναδελφικών ορίων..
Δεν θέλουμε τα πρακτικά για να πάμε στα δικαστήρια όπως υποστηρίζουν οι πάντα βιαστικοί και αδιάβαστοι στο ιστότοπο της διαστρέβλωσης...ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ..

Για το θέμα του Λιανοκλαδίου όταν ο σημερινός πρόεδρος βρίστηκε , ήρθε στα χέρια με εργαζόμενο και απαιτούσε να πάρει τα πρακτικά  ωρυόμενος για να τα δημοσιοποιήσει στο μπλογκ του η ΠΕΠΕ ζητησε από τις παρατάξεις μετά από την συνέλευση του Κιάτου  να αποφασίσουν.
Η ΑΣΚΕ ήταν η μοναδική που είναι ΝΑΙ στο αίτημα του σημερινού προέδρου με την αδύνατη μνήμη.
Επισημάνθηκε δε  σε αυτόν και σε όλους  οτι θα πρέπει να τα κάνει χρήση εντός νομίμων ορίων  ....
Αλλά ούτε αυτό θα αφήσουμε αναπάντητο  .Θα το αποδείξουμε  ΟΤΙ ΚΑΙ  ΣΕ ΑΥΤΟ  ΠΑΛΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ
πατήστε ΕΔΩ 

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ