Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Φωτορεπορτάζ:Bροντερό παρών από το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών στην σημερινή απεργιακή συγκέντρωση

Για άλλη μια φορά το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών  απεργεί και κατεβαίνει  στον δρόμο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα οχι μόνο των σιδηροδρομικών αλλά όλων των εργαζομένων.
Μαζί με την γραμματεία ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ σε ενιαίο μπλοκ μεταφορών διαδήλωσαν και για το μέλλον των συγκοινωνιών που θα πρέπει σαν πρώτη στόχευση  να έχουν την εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών και οχι το κέρδος.
Ήταν  πραγματικά μεγαλειώδης η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, που έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Σύνταγμα με δυναμική και μαχητική πορεία από την πλατεία Ομονοίας.

Συντεταγμένα και οργανωμένα περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, οι χιλιάδες απεργοί κατευθύνθηκαν με πορεία προς τους Στύλους του Ολυμπίου Διός όπου και ολοκληρώθηκε η απεργιακή διαδήλωση. 
Ενδεικτικό του όγκου και του παλμού της πορείας είναι ότι ενώ η κεφαλή έφτανε στο Σύνταγμα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, η τελευταία προσυγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης δεν είχε ακόμα ξεκινήσει και από τη συνεχή ροή του κόσμου η συγκέντρωση επεκτάθηκε μέχρι τον Εθνικό Κήπο. 

Στην πορεία προς το Σύνταγμα

Το πανό και το μπλοκ του ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ



Μπροστά στην Βουλή η πορεία του ΠΑΜΕ

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή

Το πανό της γραμματείας των Αστικών συγκοινωνιών

Μαζί με τις αστικές συγκοινωνίες σε κοινό μέτωπο κατά των ιδιωτικοποήσεων αλλά και μαζί στην πάλη για συγκοινωνίες που να εξυπηρετούν τις κοινωνικές ανάγκες και οχι με σκοπό το κέρδος

Η σημερινή πορεία