Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε

Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εσύ που στήριξες τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την μνημονιακή στροφή πρέπει να αισθάνεσαι χάλια.
Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, περίμενες κάποια στροφή στο …ρεαλισμό κι ας μην το έλεγες. Ίσως δεν περίμενες όμως αυτή να είναι τόσο μεγάλη.



syriza2Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, σε εσένα που πανηγύριζες στις πλατείες του ΟΧΙ, στις εξέδρες που στήνονταν για να γιορτάσεις τις εκλογικές νίκες, έλαχε ο κλήρος να πρέπει τώρα να υπερασπιστείς το μνημόνιο, τον ΕΝΦΙΑ, τις περικοπές, τις απολύσεις.
Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, αυτοί με τους οποίους ήρθες κοντά το καλοκαίρι, αυτοί είναι που σε βρίζουν περισσότερο.
Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, εσύ που εξαφανίστηκες από το διαδίκτυο και πλέον ποστάρεις μόνο τραγουδάκια και βίντεο του Άδωνι
Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, εσύ που πρέπει τώρα να γίνεις  όλα εκείνα για τα οποία κατηγορούσες τους άλλους.
Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, που τώρα προσπαθείς να το παίξεις υπεράνω, άνθρωπος με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, δε σε σώζει το γεγονός ότι έκανες like σε μια φωτογραφία που τρόλαρε τον αρχηγό σου μέσα στο πιλοτήριο.
Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, αντιλαμβάνομαι πόσο εξαντλημένος είσαι, από το γεγονός ότι σου διέφυγε να τρολάρεις με υπόκρουση Βιτάλη
syriza3Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, ξύπνα, πιάσε το πληκτρολόγιο και ξεκίνα τους διθύραμβους. Θα διαλύθει η ομάδα ΔΕΛΤΑ. Ήρθε η ώρα για ένα «είδατε; Όταν σας λέγαμε ότι είμαστε αριστεροί το εννοούσαμε»
Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, είσαι σε πολιτική κατάθλιψη και ο ουρανός γύρω σου είναι μαύρος. Όχι κόκκινος όπως ήθελες να φανταζόμαστε, ούτε ροζ, ούτε καν πράσινος. Μαύρος, κατάμαυρος. Και θα ήθελα, πολύ θα ήθελα να σε λυπηθώ.
Σύντροφε ΣΥΡΙΖΑιε, τώρα στις δύσκολες στιγμές σου στο υπόσχομαι, θα είμαι δίπλα σου. Για να γελάω, γιατί μόνο αυτό πια μου βγάζεις…


Γράφει ο 2310net