Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ημερήσια διάταξη ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 13-10-2015 και συμπληρωματική ημερήσια διάταξη

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δ.Σ. Αθήνα, 09/10/2015 Αρ. πρωτ.:2.508.660 
ΠΡΟΣ : Μέλη του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 185η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 13η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ. στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).



Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. (τηλ. 210-5297 881 ή 210-5297 605, φαξ 210-5249 131).

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Συγκρότηση Πειθαρχικών Συμβουλίων έτους 2015.

2. Έγκριση παράτασης της διάρκειας της Σύμβασης Εργασίας ορισμένου χρόνου της Διευθύντριας Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.) της εταιρείας, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για την κάλυψη άμεσων υπηρεσιακών αναγκών.

3. Έγκριση διεξαγωγής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών φορτοεκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων στο Τμήμα Εμπορευμάτων Θριασίου.

4. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού του τροχαίου υλικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., για τους συρμούς που χρησιμοποιούνται στις Προαστιακές διαδρομές Πειραιά – Α.Ι. Ρέντη – Αφιδνών, Αφιδνών –Χαλκίδας, Αθηνών – Χαλκίδας, Αθηνών – Άνω Λιοσίων, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Α. Λιοσίων και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Κιάτου.

5. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και Τροχαίου Υλικού για τους συρμούς Πελοποννήσου και των λεωφορείων Αμαξοστασίων Ασπροπύργου (Θριάσιο) και Πάτρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

6. Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

«Θέμα 1ο: Ορισμός εσωτερικού ελεγκτή της Εταιρείας λόγω λήξης την 04.10.2015 της ισχύουσας σύμβασης με τον υφιστάμενο εσωτερικό ελεγκτή της εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Θέμα 2ο: Διάφορα θέματα –Ανακοινώσεις».

7. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης του Τροχαίου Υλικού στους σταθμούς του Προαστιακού Αθηνών (Αεροδρόμιο & Κορωπί) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

8. Έγκριση σύναψης μίσθωσης ενός (1) αυτοκινήτου τύπου βαν εννέα (9) θέσεων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

9. Παροχή εξουσιοδότησης για την ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, δια του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποβολή και κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς της εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. κατά παντός αγνώστου και παντός υπευθύνου δράστη για τα αδικήματα που τελέσθηκαν και αφορούν στο συμβάν της 24.9.2015 στο Σ.Σ. Δουκίσσης Πλακεντίας και για τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

10. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.

Ενημέρωση για την αποστολή αιτήματος προς την Ελληνική Αστυνομία για την εκ μέρους της παροχή υπηρεσιών προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (διάθεση 10 ένστολων αστυνομικών) με καταβολή ανταλλάγματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3938/2011.