Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Μοναδική αντιπολίτευση υπέρ του λαού μόνο το ΚΚΕ

Το τρίτο μνημόνιο Τσίπρα είναι σκληρότατο μνημόνιο και με αυτό η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιχείρησε να καλύψει τα κενά που είχαν αφήσει το πρώτο και το δεύτερο, ενώ έφερε και νέα άγρια μέτρα προς όφελος του κεφαλαίου, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του «Σκάϊ», το πρωί της Δευτέρας 17 Αυγούστου 2015.






Κατήγγειλε την υποκρισία της «Αριστερής Πλατφόρμας» που έχει σοβαρές ευθύνες γιατί έδωσε το αριστερό άλλοθι στη συγκυβέρνηση, συμφώνησε με τους βασικούς άξονες του μνημονίου όταν εκτιμούσε από τις 20 Φλεβάρη ακόμα ότι είναι σε θετική κατεύθυνση, ενώ και τώρα συνεχίζει να κοροϊδεύει τον λαό ότι με αλλαγή νομίσματος μπορεί να έρθει λαϊκή ευημερία εντός της ΕΕ, στο πλαίσιο της οποίας  μόνο αντιλαϊκές αποφάσεις θα έρχονται. 
Ο στόχος του είναι να χειραγωγήσει τις αγωνιστικές διαθέσεις του λαού, παίζει το ρόλο που διαδραμάτιζε ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να γίνει κυβέρνηση. «Τον καπιταλισμό στηρίζει και το ''αριστερό ρεύμα'', απλά με άλλο νόμισμα. Ο λαός να μην την πατήσει», επεσήμανε χαρακτηριστικά η Δ. Μανωλάκου. 
Υπογράμμισε ότι η μοναδική αντιπολίτευση υπέρ του λαού μέσα στη Βουλή ήταν το ΚΚΕ. Κάλεσε εργαζόμενους, λαϊκά στρώματα, ανθρώπους που δεν συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ να συμπορευτούν μαζί του για να εμποδίσουν τα αγριότερα μέτρα, αλλά και για να βάλουν μία προοπτική ανατροπής και ρήξης με την ΕΕ και το εκμεταλλευτικό σύστημα.