Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Συνεχίζεται η χυδαία επίθεση στην ΑΣΚΕ λόγω των αποκαλύψεων της

Είναι σε πανικό το καταλαβαίνουμε..Οι αποκαλύψεις μας τους ενοχλούν. Και αυτό είναι πλέον  ξεκάθαρο καθώς η αντιδρασή τους  επαναλαμβάνεται  με τον συνήθη τρόπο που ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ μέσα από το προσωπικό του μπλογκ  κάνει τις αήθεις επιθέσεις .('Αλλες φορές επιστρατεύονται οι ανώνυμοι σχολιαστές.)Για άλλη μια φορά ήρθαν δεύτεροι καθώς ήμασταν προετοιμασμένοι και για αυτό.
Επαναλαμβάνουμε το ιστορικό της υπόθεσης με μερικές επισημάνσεις.Δεν γίνεται να στέλνεις εξώδικα για προσλήψεις και λές οτι περισσεύουμε.Δεν γίνεται να λες ότι φέρνεις το καινούργιο και να κάνεις το παιχνίδι της διοίκησης.Κανονικά αν διέθετε ευθιξία ο συνδικαλιστής της Συνεξέλιξης θα έπρεπε να είχε 'ηδη παραιτηθεί.


Ο συνδικαλιστής της Συνεξέλιξης παρουσίασε φωτογραφίες που  ο ίδιος είχε τυπώσει προερχόμενες  από το πρόγραμμα εργασίας της Θεσ/κης και υποστήριξε ότι λόγω του κακού προγραμματισμού περισσεύουν οι μηχανοδηγοί στην Θεσ/κη.
Αυτό προκάλεσε την απορία του Διευθ.Συμβούλου που του απάντησε'' οτι άλλα μου λέει ο πρόεδρος''
 Επίσης  εδώ να πούμε ότι η ενημέρωση  για του τι ειπώθηκε  στην συνάντηση έγινε σχεδόν  από το σύνολο των παρευρισκομένων.
Αυτό που δεν ξερουν οτι καθώς ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ ήταν στην Θεσ/κη ρώτησε μηχανοδηγούς της Θεσ/κης  για αυτή την τοποθέτηση  .Να ακούσει την αποψή τους και αν ισχύουν τα λεγόμενα  του συνδικαλιστή της Συνεξέλιξης ότι λόγω κακού προγραμματισμού περισσεύουν .
Παρόντες στην συζήτηση 4 μηχανοδηγοί και 2 συνοδοί.Και μόνο η ερώτηση κυριολεκτικά προκάλεσε εκρηκτικές αντιδράσεις καθώς   όπως υποστήριξαν οι συνάδελφοι δεν ήταν δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα και ότι αμφισβητούσαν ότι καν ειπώθηκαν,
Ενας εκ των μηχανοδηγών μέσα σε  πολύ μεγάλο εκνευρισμό επικοινώνησε  τηλεφωνικά με τον συνδικαλιστή της Συνεξέλιξης  (μπροστά σε όλους) και του ζήτησε εξηγήσεις.Το αποτέλεσμα;
Του το επιβεβαίωσε ο συνδικαλιστής με διάφορες σάλτσες δικαιολόγησης.
Ο συνάδελφος από την Θεσ/κη  τελικά ζήτησε συγγνώμη για την έκρηξη του και απευθνόμενος κατόπιν στον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ του επιβεβαίωσε ότι είχε  τελικά δίκιο και συμπλήρωσε  ''Τέλος η ανοχή''...''Αρκετα έπαιξαν παιχνιδάκια  στην πλάτη μας''...''8ωρο και 12ωρο στην έδρα μας και όλα τα ρεπό''..
Για τα υπόλοιπα της υπόθεσης  έχουμε να πούμε ότι σε 10 άτομα παρόντες  στην συνάντηση με τον Διευθ.Σύμβουλο μόνο ο πρόεδρος κατάλαβε τα πράγματα διαφορετικά .
Ο ίδιος ο σύμβουλος δε επικοινώνησε με τον διευθυντή ΔΙΚΑΜ και τον ενημέρωσε για τις παρατηρήσεις της Συνεξέλιξης ότι στην Θεσ/κη οι μηχανοδηγοί περισσεύουν.!!!

Επίσης θα θέλαμε να σημειώσουμε οτι δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιου είδους επίθεση στην ΑΣΚΕ στον εκπροσωπό της ή στο ΠΑΜΕή στο ΚΚΕ με προσωπικές αναφορές

Δεν είναι τυχαίο οτι οι χαρακτηρισμοί
γραφικός,απεργοσπαστης,ασπαλακας,πολυεργαλείο,νεο κομμουνιστής,κιοτής και πλήθος άλλων έχουν γραφεί μέσα από ''το στέκι '' που  από την ώρα που δημιουργήθηκε αποτελεί βάση εκβιασμών,προσβολών παραφιλολογίας και διασποράς φημών και ψεμμάτων.

Η πραγματικότητα  είναι τελείως διαφορετική από αυτές που θέλουν να εμφανίσουν με τις κατηγορίες εναντίον της  ΑΣΚΕ .
Η γραφικότητα μήπως να αναζητηθεί στα μέλη της Συνεξέλιξης που με τις προτάσεις των μελών της ο σύμβουλος έτριβε τα χέρια του ;Και μια και μιλάμε για γραφικότητες..

Μήπως ο ίδιος ο  πρόεδρος δεν έβαλε βέτο στην παρουσία της ΑΣΚΕ στις διάφορες συναντήσεις σε υπουργεία,διοικήσεις κλπ   καθώς είπε ότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό παρά την σύμφωνη γνώμη των άλλων παρατάξεων;
Μήπως οι ίδιοι δεν ξεπέρασαν κάθε όριο λάσπης  όταν προεκλογικά έλεγαν ότι κυκλοφορεί ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ μόνο με ΒΜW η οποία ανήκε σε μέλος του ΔΣ και δέχτηκε να τον μεταφέρει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου  στις συνελεύσεις;Μεγάλο έγκλημα..
Μήπως δεν έγραψαν  πρόσφατα οτι ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ κυκλοφορουσε από το πρωί στο ΜΑΙ και έβριζε όποιον έβλεπε μπροστά του ενώ διένυε την τρίτη!!! εβδομάδα απουσίας του από το ΜΑΙ;
Σας αναφέρουμε μόνο ένα μικρό  δείγμα γραφικοτήτων και κατάντιας ανθρώπων που θεωρούν   την αντιπαράθεση συνδικαλιστική ή πολιτική μόνο με ένα τρόπο ...εντελώς δικό τους.
Εμείς δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτα και σε κανέναν καθώς η στάση μας είναι ξεκάθαρη και είμαστε  απέναντι σε τετοιου είδους πρακτικές και λασπολογίες.
 Η πραγματικότητα   για το ''περίσσευμα'' μηχανοδηγών είναι άλλη..

Στην Θεσ/κη δεν περισσεύει κανείς απλά η Συνεξέλιξη πιεζόμενη από τις προεκλογικές της υποσχέσεις -που ξεπερνουν το όρος Εβερεστ σε ύψος -έρχεται αντιμέτωπη με αυτές και η κατολίσθηση  που ξεκίνησε είναι  δυστυχώς για αυτούς πολύ μεγάλη .
Αφού υποσχέθηκαν θέσεις ευθύνης  τώρα αυτοί που τους τα υποσχέθηκαν ζητούν να εξοφλήσουν τα γραμμάτια.
Μέσα στην ζάλη τους και στον πανικό τους θέλοντας να καταδείξουν  και να αμαυρώσουν με αδίστακτο αλλά και αμφιλεγόμενο τρόπο τις θέσεις ευθύνης στην Θεσ/κη επέλεξαν να κάνουν μία επίθεση στα τυφλά στο φύλλο υπηρεσίας του ΜΘ για να μπορέσουν( κατα το παράδοξο σκεπτικό τους )να ζητήσουν την αλλαγή των προισταμένων εκεί με τους δικούς τους.
ΑΥΤΌ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Και έρχονται και άλλα..

ΥΓ.Επίσης θα θέλαμε  να ρωτησουμε  και κάτι  άλλο .Αυτές οι συναντήσεις αφορούν την επίλυση των θεμάτων που αφορούν την έλξη ή γίνονται για να ζητά ο πρόεδρος από τον Διευθ.σύμβουλο  να  του κάνει  χάρες ;

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ