Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ψάχνουν...εθελοντές!! για να τους ξεσπιτώσουν!!

Σε εναν άνευ προηγουμένου αγώνα έχει επιδοθεί η  νέα ηγεσία της ΠΕΠΕ για να βρεί εθελοντές για τις επικουρίες στην Θεσ/κη.Κυριολεκτικά έχουν σπάσει τα τηλέφωνα οχι μόνο των βοηθών αλλά... και των μηχανοδηγών για  να τους πείσουν να αποδεχθούν να ξεσπιτωθούν!!
Και τι δεν τους τάζουν !!!.

Ακόμα και μηχανοδηγούς που σχεδόν είναι στην σύνταξη  ενοχλούν και τους λένε ότι θα έχουν εξασφαλισμένο και γεύμα( μεσημεριανό και βραδινό)Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα.Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια της νέας ηγεσίας της ΠΕΠΕ που έχει επιλέξει να  γίνεται ο διαπραγματευτής της διοίκησης για το νέο... βάλτε πλάτη!!!  

Αυτοί που κατακεραύνωναν πρόσφατα τις επικουρίες των βοηθών μηχανοδηγών  και ζητούσαν πρόσφατα  από την διοίκηση να τις αποσύρει τώρα ψάχνουν για ..θύματα με δέλεαρ ..ένα πιάτο φαγητό και αυτό κατέψυγμένο!!
Και τι δεν έλεγαν για τα τεύτλα.Και τι δεν έγραφαν για τα εμπορικά.
Αλλη μία κωλοτούμπα της νέας ΠΕΠΕ στο ίδιο μήκος κύματος με την  ηγεσία του κόμματος που  στήριξαν και έφεραν στην εξουσία και η οποία  πλέον αντί να σκίσει τα μνημόνια τα ξαναγράφει με το αριστερό χέρι.
 Αριστερίστικη ρητορική,καταγγελτικός λόγος αλλά στο παρασκήνιο παίζουν το παιχνίδι της διοίκησης.Είναι που κατά τα άλλα  καίγονται για τις προσλήψεις ...

Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν εργαζόμενους;Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν  μηχανοδηγούς;
Δεν πάνε καλύτερα να κάτσουν στην καρέκλα του Διευθ.Συμβούλου γιατι μόνο για εκεί είναι ταγμένοι από οτι φαινεται .

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ Ή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 
 
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ